۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۳

اقدام فوری اداره آب و فاضلاب منطقه یک برای برطرف کردن مشکل اگوی یک کوچه در رشت

...
به دنبال انتشار پیام یکی از شهروندان رشت مبنی بر وضعیت نامناسب اگوی کوچه محل زندگی شان در شهرک فرهنگیان رشت،ساعتی بعد اداره آب و فاضلاب منطقه یک رشت با بررسی، به رفع این مشکل پرداخت. اداره آب و فاضلاب منطقه یک رشت بعد از حل مشکل با ارسال متن و تصاویر کوچه به کلانشهر توضیحاتی به این شرح ارائه داد

کلانشهر: صبح امروز پیام یکی از ساکنان شهرک فرهنگیان رشت، کوچه صدیقی، بن بست معین در کلانشهر منتشر شد. این شهروند نسبت به وضعیت اگوی کوچه انتقاد کرده و نوشته بود: سیستم جمع آوری فاضلاب در این ین بست وضعیت بسبار نابهنجاری پیدا کرده و در روزهای بارانی، فاضلاب در کوچه جمع می‌شود. (اینجا بخوانید و ببینید)

تنها چند ساعت بعد از انتشار این مطلب،اداره آب و فاضلاب منطقه یک رشت بررسی و رفع این مشکل را در دستور کار قرار داد.

اداره آب و فاضلاب منطقه یک رشت بعد از حل مشکل با ارسال متن و تصاویر کوچه به کلانشهر توضیحاتی به این شرح ارائه داد:

طی بررسی‌های بعمل آمده در شهرک فرهنگیان، بن بست معین رشت و بعد از لایروبی مسیر، مشخص شد به دلیل عدم رعایت مشترکین محترم در دفع فاضلاب و ورود بیش از حد مو و ضایعات غیر فاضلابی نظیر پلاستیک و.... خروجی شبکه فاضلاب کوچه صدیقی، دچار گرفتگی شده بود که با تلاش گروه رفع اتفاقات فاضلاب آبفای منطقه یک مشکل برطرف شد.
اداره آب و فاضلاب منطقه یک رشت در ادامه از شهروندان تقاضا کرده است ضمن توجه به دفع فاضلاب منازل خود و جلوگیری از ورود هرگونه جسم خارجی به داخل شبکه فاضلاب، در نظافت و عدم گرفتگی و بالا زدگی فاضلاب، نسبت به رعایت بهداشت خانه، کوچه و محله ی خود کوشا باشند.

در پایان این توضیحات آمده است: مسیر بن بست معین در شهرک فرهنگیان رشت، خاکی و نیاز به همسطح سازی مناسب دارد، همچنین در بن بست صدیقی و معین، بدون در نظر گرفتن رقوم فاضلاب، ساخت و ساز انجام شده و به همین دلیل در زمان بارندگی دچار پس زدگی فاضلاب می‌گردد اما در حال حاضر رفع گرفتگی انجام شده و شرایط به حالت عادی بازگشته است.

ثبت نظر
0 / 500 کاراکتر
کپچا کد را اینجا وارد کنید:---------------->