اهدای عضو مرد ۴۳ساله به بیماران نیازمند در رشت
شورا دارابی، مرد ۴۳ ساله، در نخستین روز سال نو دچار سانحهای ناگوار شد و سرنوشت او را به بیمارستان پورسینای رشت کشاند اما خونریزی شدید، قصه زندگیاش را به نقطهای رساند که دیگر راه بازگشتی نبود.
پزشکان تأیید کردند که او دچار مرگ مغزی شده است اما قصه شورا در همین جا به پایان نرسید و در میان اشکها و خاطرات، خانوادهاش تصمیمی گرفتند که جان چندین بیمار نیازمند را نجات دهند.
آنها با شجاعتی کم نظیر، رضایت خود را برای اهدای اعضای عزیزشان اعلام کردند تا روح و جان شورا همچنان در زندگی دیگران تپش داشته باشد.
اعضای بدن وی، به بیماران نیازمندی که سالها در انتظار بودند، زندگی دوباره بخشید و این تصمیم، امید را در قلب هایی که از ناامیدی پژمرده بودند، زنده کرد.
امروز گرچه شورا دارابی دیگر در میان ما نیست، اما نفس هایش در سینههای دیگری جاری است و نامش در دفتر ایثار جاودانه شد.
