افزایش فوتیهای حادثه بندرعباس به ۶۵ نفر
وی با ابراز تسلیت به مناسبت این حادثه گفت: ۶۵ نفر از هموطنانمان در این سانحه جان باختند، که برای خانواده جانباختگان آرزوی صبر و بردباری میکنم.
آشوری اظهار داشت: پس از فروکش کردن آتش مهیب، تلاشهای هماهنگ نیروهای امدادی و عملیاتی منجر به کنترل شرایط شد. هرچند منطقه حادثه دیده تنها ۱۵ هکتار از مساحت ۲۴۰۰ هکتاری بندر را شامل میشود، اما شدت انفجار و آتش سوزی، این بحران را چندوجهی کرد.
وی افزود که عملیات جابه جایی کانتینرها و پاکسازی منطقه همچنان در جریان است و ممکن است این فرآیند چند روز تا دو هفته به طول انجامد تا شرایط به حالت عادی بازگردد.
استاندار هرمزگان تأکید کرد که مهار آتش و نجات جان باختگان از اولویتهای اصلی مدیریت بحران بوده و تلاش برای جمع آوری اجساد و حمایت از آسیب دیدگان ادامه دارد.
آشوری در پایان از وفاق و همگرایی همه دست اندرکاران در مواجهه با این بحران ستایش کرد و گفت که این همکاریها نقش کلیدی در کنترل سریع آتش سوزی داشته است.
//=normalizeText($row['content']) ?>
