۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶
به دنبال مرگ مغزی بعد از تصادف با موتورسیکلت

اعضای بدن ایمان میرزایی جوان ۲۲ساله انزلیچی به ۳بیمار در رشت زندگی بخشید

...
ایمان میرزایی متولد ۱۳۸۱ و ساکن بندر انزلی که چند روز قبل به دلیل تصادف با موتور سیکلت دچار مرگ مغزی شده بود باعث زنده ماندن ۳ انسان بیمار شد.
اختصاصی کلانشهر: براساس خبر منتشر شده از سوی صفحه اینستاگرامی اهدای عضو در گیلان، این جوان ۲۲ ساله با تشخیص پزشکان متخصص دچار مرگ مغزی شده بود، یعنی احتمال درمان و بازگشت به زندگی برای او وجود نداشت.

به دنبال این موضوع خانواده میرزایی با تصمیمی نیک اندیشانه و ایثارگونه به اهدای عضو فرزندشان رضایت دادند.

پس از اعلام رضایت،پزشکان متخصص پیوند اعضا در بیمارستان رازی رشت، ایمان میرزایی را به اتاق عمل انتقال داده و دو کلیه و کبد او را برای پیوند به بیمارانی که مدتها رنج بیماری را تحمل کرده و در انتظار درمان بودند،پیوند زدند.

کلانشهر با تسلیت درگذشت این جوان،تصمیم نیک اندیشانه این خانواده را شایسته تقدیر می‌داند و برایشان صبر و روزهای خوش در زندکی آرزو می‌کند.

ثبت نظر
0 / 500 کاراکتر
کپچا کد را اینجا وارد کنید:---------------->