۱۲ تیر ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۲

سردار جلالی: با اقدامات پدافندی از نشت مواد هسته‌ای جلوگیری کردیم

...
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور اعلام کرد که با اقدامات پدافندی انجام شده در تاسیسات هسته‌ای، از نشت مواد هسته‌ای و شیمیایی و همچنین آسیب به مردم در حمله اخیر آمریکا جلوگیری شد.

کلانشهر: سردار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، در گفتگو با خبرنگار SNNTV به تشریح اقدامات انجام شده در مقابله با حمله اخیر آمریکا به زیرساخت‌های هسته‌ای ایران پرداخت و گفت: «در حمله‌ای که آمریکایی‌ها علیه زیرساخت‌های ما انجام دادند، این حمله از نظر خودشان بزرگ‌ترین و قوی‌ترین حمله بود، ولی ما با اقدامات پدافند غیرعاملی که انجام دادیم، هیچ گونه نشت مواد هسته‌ای، نشت مواد شیمیایی و آسیب به مردم نداشتیم.»

 

وی افزود: «این موفقیت ناشی از اقدامات پیشگیرانه و برنامه ریزی هایی بود که از قبل انجام شده بود، که به ما این امکان را داد تا از بروز فاجعه جلوگیری کنیم.»

 

سردار جلالی در ادامه تصریح کرد که برنامه‌های بازسازی و بهسازی برای مواجهه با آثار حملات در آینده باقی مانده است و این موارد در دست اجرا قرار خواهد گرفت.

ثبت نظر
0 / 500 کاراکتر
کپچا کد را اینجا وارد کنید:---------------->