۱۲ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۶

شهر باران، روز رشت را با تولد یک دختر آغاز کرد

...
همزمان با گرامیداشت روز رشت، مسئولان شهری با حضور در بیمارستان ولی عصر(عج) رشت از نخستین نوزاد دختر متولدشده در روز ۱۲ دی ماه استقبال و از خانواده وی تجلیل کردند
کلانشهر: همزمان با گرامیداشت روز رشت و در آخرین روز از هفته رشت، نخستین نوزاد دختر متولدشده در روز ۱۲ دی ماه با حضور مسئولان شهری مورد استقبال قرار گرفت.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رشت، در این آیین که در بیمارستان ولی عصر(عج) رشت برگزار شد، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر رشت، شهردار رشت و رئیس سازمان فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شهرداری رشت با خانواده این نوزاد دیدار کرده و ضمن تبریک این رویداد، یادبودی به رسم این مناسبت اهدا کردند.
این برنامه با هدف پاسداشت هویت فرهنگی و اجتماعی شهر رشت برگزار شد.
هفته رشت همه ساله از ۶ تا ۱۲ دی ماه برگزار می‌شود و در این ایام، برنامه‌های متنوع فرهنگی، اجتماعی و هویتی با محوریت معرفی پیشینه تاریخی و فرهنگی شهر رشت اجرا می‌شود.

ثبت نظر
0 / 500 کاراکتر
کپچا کد را اینجا وارد کنید:---------------->