۱۱ نفر در رابطه با هتک حرمت به حرم دستگیر شدند
کلانشهر: دادستان قم از بازداشت 11 نفر در رابطه با ماجرای هتک حرمت به حرم کریمه اهل بیت(س) در شب گذشته خبرداد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادستانی قم حجت الاسلام والمسلمین حسن غریب امروز در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به ماجرای شب گذشته در هتک حرمت به حریم حرم حضرت معصومه(س) بیان کرد: عصر روز گذشته پس از اجرای تصمیم اتخاذ شده مبنی بر بسته شدن دربهای حرم مطهر متاسفانه پس از اعلام این خبر شاهد تجمع عدهای افراد در مقابل درب حرم مطهر بودیم.
وی بیان کرد: در پی اقدام عدهای از افراد در راستای هتک حرمت به حرم حضرت معصومه(س) 11 نفر دستگیر شدند و این افراد برای بررسیهای بیشتر همچنان در بازداشت هستند.
گفتنی است شب گذشته عدهای تندرو با هتک حرمت حرم کریمه اهل بیت(ع) نسبت به بسته شدن دربهای حرم که به جهت پاره کردن زنجیره شیوع کرونا در اماکن عمومی انجام شده بود اعتراض کردند که با دخالت نیروی انتظامی و خادمان حرم از خرابکاریهای بیشتر جلوگیری شد و نظم عمومی نیز در محل ایجاد شد.
صبح امروز نیز کسبه منطقه اطراف حرم نیز مغازههای خود را تعطیل کردند.
انتهای پیام
//=normalizeText($row['content']) ?>
