رئیس سازمان بازرسی:
اینترنت «پرو» متوقف شد و مبالغ کاربران باید بازگردانده شود
رئیس سازمان بازرسی کل کشور از بررسی و ارجاع تخلفات برخی اپراتورها در دریافت هزینههای مازاد از کاربران اینترنتی خبر داد و گفت: این موضوع پس از گزارشهای مردمی و ورود نهادهای نظارتی، برای رسیدگی قضایی به دادستانی کل کشور ارسال شده است.
خدائیان ادامه داد: این طرح با واکنش و اعتراض بخشی از افکار عمومی مواجه شد و برخی آن را نوعی تبعیض در دسترسی به خدمات ارتباطی عنوان کردند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: در پی بروز نارضایتی، رئیس قوه قضاییه دستور دادند موضوع توسط دادستانی کل کشور و سازمان بازرسی مورد بررسی قرار گیرد.
وی تصریح کرد: در بررسیهای انجام شده مشخص شد در برخی موارد مبالغی بیش از تعرفه تعیین شده از سوی وزارت ارتباطات از کاربران دریافت شده است.
همچنین در اجرای این طرح، هماهنگیهای لازم با رگولاتوری و وزارت ارتباطات به طور کامل انجام نشده یا در برخی موارد محل اختلاف بوده است.
خدائیان افزود: بر اساس جمع بندی انجام شده، دادستانی کل کشور تخلفات احتمالی اپراتورها را به مرجع قضایی ارجاع داده و مقرر شده از ادامه اجرای بخشهای دارای اشکال جلوگیری شود.
وی در پایان گفت: همچنین تأکید شده مبالغ اضافی دریافت شده از مردم باید به آنان بازگردانده شود و رسیدگی به ابعاد مختلف این موضوع همچنان در دستور کار قرار دارد. //=normalizeText($row['content']) ?>
ثبت نظر
پاسخ
