پسر ۱۸ ساله با چاقو دانشجوی ۲۱ ساله را کُشت و فرار کرد
به گزارش خراسان، دقایق اولیه بامداد روز گذشته مأموران انتظامی مرگ جوانی ۲۱ ساله را که بر اثر اصابت دو ضربه چاقو به قفسه سینه مجروح شده و پس از انتقال به بیمارستان رضوی جان باخته بود، به قاضی ویژه قتل عمد مشهد گزارش کردند.
پس از اعلام این حادثه، قاضی وحید خاکشور، بازپرس ویژه قتل عمد، به همراه تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی به سرپرستی سرهنگ ولی نجفی، رئیس دایره قتل عمد، تحقیقات میدانی را آغاز کردند.
بررسیهای اولیه نشان داد مقتول، «مهدی-ق»، در یک میوه فروشی مشغول به کار بوده و در جریان درگیری با همکار ۱۸ ساله خود هدف ضربات چاقو قرار گرفته است. به دنبال این یافتهها، بازپرس پرونده برای بررسی صحنه حادثه راهی خیابان توس یک شد.
تحقیقات و بازبینی تصاویر دوربینهای مداربسته نشان داد هر دو جوان تنها چند روز بود که در این میوه فروشی مشغول کار شده بودند. متهم ۱۸ ساله که وظیفه جابه جایی بار و گاهی دریافت وجه از مشتریان را بر عهده داشت، پس از آنکه همکار دانشجویش پشت صندوق قرار گرفت، با او دچار اختلاف شد.
این مشاجره به بیرون از فروشگاه کشیده شد و در جریان درگیری، متهم که چاقویی را برای قدرت نمایی به کمر بسته بود، آن را بیرون کشید و دو ضربه به قفسه سینه همکار ۲۱ ساله خود وارد کرد. با وجود تلاش دیگر کارکنان برای جدا کردن دو جوان، دانشجو بر اثر شدت جراحات روی زمین افتاد.
پس از تماس شاهدان با اورژانس، مصدوم به بیمارستان رضوی منتقل شد، اما تلاش کادر درمان برای نجات جان او بینتیجه ماند و وی بر اثر عوارض ناشی از اصابت چاقو جان باخت.
در ادامه، با دستور مقام قضایی، تحقیقات برای شناسایی و دستگیری متهم ۱۸ ساله که پس از ارتکاب جنایت از محل متواری شده است، آغاز شد. کارآگاهان پلیس آگاهی با جمع آوری مستندات و انجام اقدامات اطلاعاتی، جست وجو برای یافتن مخفیگاه قاتل فراری را ادامه میدهند.
//=normalizeText($row['content']) ?>