۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۱

آخرین خبر از قتل رومینا اشرفی / بهمن خاوری دوباره بازداشت شد

...
بهمن خاوری، پسری که رومینا اشرفی به او علاقه داشت و بخاطر فرار با این پسر توسط پدرش به قتل رسیده است دیشب توسط پلیس بازداشت شد.

کلانشهر: رومینا اشرفی دختری که با بهمن خاوری فرار کرده بود به دست پدرش و با بریده شدن سرش با داس به قتل رسید.

پدر رومینا اشرفی پس از آن که دخترش را از کلانتری تحویل گرفته و به خانه می‌آید سر رومینا را با داس می‌برد.

بهمن خاوری پسری که رومینا به خاطر فرار با او به قتل رسیده است یکبار بازداشت شد و چون رومینا گفته بود با پای خود به خانه خواهر بهمن رفته است و آدم ربایی‌ای درکار نبود آزاد شد تا اینگه دیشب پلیس باز به سراغش رفت و برای تحقیقات دوباره او را بازداشت کرد.

آخرین مصاحبه دوست پسر رومینا اشرفی

بهمن خاوری قبل از بازداشت دیشب  در مصاحبه‌ای اعلام کرد: «رومینا به من گفته بود که بابام اذیتم می‌کند بیا من را با خودت ببر وگرنه خودم را می‌کشم.» اما چند دقیقه بعد می‌گوید: «دختره به من گفته بود که پدرم به من مرگ موش و طناب داده بود و گفته بخور و خودت را دار بزن ولی با این پسر نرو!»

دیشب بهمن خاوری برای ارائه پاره‌ای از توضیحات توسط پلیس بازداشت شد.


رکنا

ثبت نظر
0 / 500 کاراکتر
کپچا کد را اینجا وارد کنید:---------------->