۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۹
فرماندار تالش:

مسافر کاشانه ها باید به سامانه پلیس متصل شود

...

فرماندار تالش گفت: برای برقراری امنیت و آرامش مردم همه مسافرکاشانه‌های این شهرستان باید به سامانه پلیس متصل شود.

به گزارش پایگاه خبری کلانشهر و به نقل از ایسنا، سید عیسی مهدوی در جلسه ساماندهی مسافرخانه‌ها در فرمانداری تالش گفت: برای برقراری امنیت و آرامش مردم همه مسافرکاشانه‌ها باید به سامانه پلیس متصل شود.

وی افزود: متصل شدن مسافر کاشانه‌ها به سامانه پلیس امنیت مسافرانی که برای گردش و تفریح به این شهرستان سفر می‌کنند برقرار می‌شود.

فرماندار تالش ادامه داد: با همکاری اداره گردشگری و میراث فرهنگی تالش مسافر کاشانه‌های  این شهرستان ساماندهی می‌شوند.

وی گفت: تاکنون 26 متقاضی برای دایر کردن دکه اطلاع رسانی و گردشگری در این شهرستان ثبت نام کردند و مجوز 9 نفر آنها صادر شده و مابقی نیز در دست اقدام است.

مهدوی خاطرنشان کرد: شهرستان تالش با دارا بودن مواهب و جاذبه‌های گردشگری سالانه پذیرای بیش از هزاران نفر از گردشگران داخلی است.

وی گفت: شهرستان تالش با 93 کیلومتر ساحل و 75 درصد ظرفیت دامنه‌ای و کوهستانی می‌تواند به یکی از قطب گردشگری در کشور محسوب شود.

ثبت نظر
0 / 500 کاراکتر
کپچا کد را اینجا وارد کنید:---------------->