مشاور سابق جو بایدن مدعی شد، بایدن قصد دارد در مدت زمان کوتاهی به توافق هستهای بازگردد اما به دنبال تغییراتی در برخی بندها مانند زمان انقضای برجام نیز است.

کلانشهر: یک مشاور ارشد سابق جو بایدن در مصاحبه با یک شبکه صهیونیستی مدعی شد که بازگشت به برجام در اولویت دستور رئیس جمهور بعدی آمریکا خواهد بود و بایدن قصد دارد بلافاصله بعد از در اختیار گرفتن قدرت آن را در زمان کوتاهی پیش ببرد.
براساس گزارش تایمز اسرائیل، «آموس هاچسن» در مصاحبه با کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی افزود: «من معتقدم که در ماه اول ریاست جمهوری بایدن شاهد پیوستن کامل آمریکا دولت وی به برنامه جامع اقدام مشترک خواهیم بود که به معنی تعلیق برخی از تحریمهای مرتبط با برنامه هستهای ایران خواهد بود که طی سه سال گذشته اعمال شده است..»
هاچسن که در دولت «باراک اوباما» رئیس جمهور پیشین آمریکا مسئول تحریمهای مربوط به بخش انرژی ایران در وزارت خارجه آمریکا بود اضافه کرد، بایدن همچنین به دنبال برخی تغییرات در برجام مانند تاریخ انقضای آن است.
پیش از این «دن کِرتزِر» سفیر سابق آمریکا در فلسطین اشغالی گفته، بایدن پیش از اقدام درباره توافق هستهای با ایران، با تلآویو مشورت خواهد کرد.
فارس
نظر شما:
ترامپ قانون تحریم روسیه و ایران را امضا کرد
نشست مهم ایران و کشورهای ساحلی خلیج فارس به تعویق افتاد؛ پای عربستان و حملات به خطوط لوله در میان است؟
آخرین وضعیت پرونده «تراستی»ها؛ صدور قرار نهایی برای ۴۳ پرونده/«تراستی»ها چه کسانی هستند؟
تحریمهای آمریکا دسترسی غیرنظامیان ایران به غذا، دارو و نیازهای اساسی را هدف گرفته است
گزارش های راست آزمایی شده نیویورک تایمز و آسوشیتدپرس مبنی بر حمله مرگبار آمریکا به مراسم عروسی در هرمزگان/تصاویر
ایران و عمان برای ایجاد کریدور دریانوردی موقت در تنگه هرمز توافق کردند