حقوق بگیرانی که زیر ۴ میلیون تومان حقوق بگیرند، از پرداخت مالیات معافند / بودجه سلامت دو برابر شده است

کلانشهر: بر اساس تبصره 14 بند 4 لایحه بودجه سال 1400 سقف معافیت مالیاتی حقوق بگیران 48 میلیون تومان در سال اعلام شد.

بر این اساس آن دسته از حقوق بگیران که ماهی 4 میلیون تومان یا کمتر حقوق می‌گیرند از پرداخت مالیات معاف هستند.

تسنیم نوشت: در این بند آمده است: سقف معافیت مالیاتی موضوع ماده (84) قانون مالیات های مستقیم در سال 1400 سالانه مبلغ چهارصد و هشتاد میلیون ریال تعیین می شود.

نرخ مالیات بر درآمد حقوق کارکنان دولتی و غیردولتی اعم از حقوق مزایا (به استثنای تبصره های 1 و 2 ماده 86 قانون مالیات های مستقیم و با رعایت ماده 5 قانون اصلاح پاره ای از مقررات مربوط به اعضای هیات علمی مصوب 1386/12/16 با اصلاحات و الحاقات بعدی) و کارانه مازاد بر مبلغ مذکور تا یک و نیم برابر آن مشمول مالیات سالانه بیست درصد و نسبت به مازاد چهار برابر مشمول مالیات 25 درصد می باشد.

میزان معافیت مالیات سالانه مستغلات اشخاص فاقد درآمد موضوع ماده 57 قانون مالیات های مستقیم و مالیات بر درآمد مشاغل موضوع ماده 10 قانون مالیات های مستقیم سالانه به مبلغ 360 میلیون ریال تعیین می شود.

بر همین اساس مهر هم گزارش داد: به گزارش تجارت‌نیوز، لایحه بودجه ۱۴۰۰ کل کشور که صبح امروز توسط رئیس سازمان برنامه و بودجه تقدیم مجلس شورای اسلامی شد، در بخش ماده واحده بالغ بر ماده واحده لایحه بودجه ۱۴۰۰ کل کشور بالغ بر ۲۴ میلیون و ۳۵۷ هزار و ۷۸ میلیارد و ۹۸۶ میلیون ریال است.

بودجه عمومی ۹۲۹,۸۲۱ میلیارد تومان شامل منابع عمومی ۸۴۱ هزار و ۳۴۲ میلیارد تومان و درآمد اختصاصی دستگاه‌ها ۸۸ هزار میلیارد تومان است و بودجه شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و مؤسسات غیرانتفاعی نیز ۱,۵۶۱ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است.

در لایحه بودجه سال آینده کل کشور به گفته رئیس جمهور، افزایش ۲۵ درصدی حقوق کارمندان و بازنشستگان، افزایش معافیت مالیاتی حقوق کارمندان از ۳ به ۴ میلیون تومان، افزایش حداقل حقوق کارمندان از ۲.۸ به ۳.۵ میلیون تومان، پیش بینی ۱۶ هزار میلیارد تومان بودجه برای کاهش فقر مطلق و ۲ برابر شدن بودجه بخش سلامت در نظر گرفته شده است.

نمایندگان به مدت ۱۰ روز فرصت دارند تا نظرات و پیشنهادات خود درباره لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور را به کمیسیون‌های تخصصی ارسال کنند تا مورد بررسی قرار گیرد. گفتنی است بر اساس ماده ۱۸۲ آئین نامه داخلی مجلس، کمیسیون‌های تخصصی نیز موظفند حداکثر تا پانزده روز پس از چاپ و توزیع لایحه، گزارش خود را به کمیسیون تلفیق تقدیم کنند.

همچنین کمیسیون تلفیق موظف است حداکثر ظرف پانزده روز پس از پایان مهلت گزارش کمیسیون تخصصی، ضمن رسیدگی به گزارش کمیسیون‌های تخصصی گزارش نهایی خود را تنظیم و به مجلس شورای اسلامی تقدیم نماید. البته مهلت رسیدگی کمیسیون تلفیق حداکثر تا پانزده روز با موافقت هیأت رئیسه قابل تمدید می‌باشد.