سس ها خطر ابتلا به چه بیماری هایی را افزایش می دهد؟

کلانشهر: به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که کارشناسان درباره خوردن زیاد سس کچاپ هشدار می‌دهند، اما همچنان این ماده غذایی در نزد بسیاری از مردم محبوب است.

دکتر شریف هاتا مشاور بهداشت عمومی و درمان‌های پیشگیرانه می‌گوید: سس کچاپ در ترکیبات خود حاوی بسیاری از مواد مضر برای سلامتی انسان است.

او  افزود که از جمله این مواد خطرناک، کنسانتره گوجه‌فرنگی، شربت ذرت با فروکتوز بالا، سرکه مقطر، شکر و مواد نگهدارنده است.

این پزشک تاکید کرد: مصرف زیاد سس گوجه‌فرنگی آسیب‌های زیادی به سلامتی وارد می‌کند و تبعاتی از جمله چاقی و دیابت را به دنبال دارد؛ زیرا حاوی مقادیر زیادی قند است. کچاپ همچنین سلول‌های کبدی را از بین می‌برد، زیرا حاوی درصد بالایی از شربت ذرت با فروکتوز بالا است.

مصرف بیش از حد سس گوجه‌فرنگی یا کچاپ باعث تضعیف ایمنی بدن می‌شود و کودکان را به بیماری‌های سیستم عصبی مانند اوتیسم مبتلا می‌کند؛ زیرا حاوی مقادیر زیادی جیوه است که یک ماده معدنی بسیار سمی است و باعث ایجاد عوارض در مغز می‌شود.