فرمانده انتظامی شهرستان بندرانزلی از وقوع یک فقره گروگانگیری در شهرستان بندرانزلی خبرداد و گفت: متاسفانه گروگان ۴۵ ساله پس از فرار از دست گروگانگیر به ضرب گلوله وی کشته شد.

وی با اعلام اینکه با حضور ماموران در محل، صحت موضوع محرز شد افزود: متاسفانه گروگان ۴۵ ساله همزمان با رسیدن ماموران انتظامی به صحنه، پس از فرار مورد اصابت گلوله اسلحه شکاری فرد گروگانگیر قرار گرفت و جان باخت.
فرمانده انتظامی شهرستان بندرانزلی از ادامه تیراندازی توسط گروگانگیر خبر داد و خاطرنشان کرد: ماموران انتظامی برای کنترل اوضاع و حفظ جان سایرین با رعایت قانون به کارگیری سلاح به سمت گروگانگیر تیراندازی کردند و وی را از ناحیه پا مورد اصابت گلوله قرار دادند.
این مقام انتظامی افزود: متهم زخمی جهت مداوا به بیمارستان منتقل شد.
سرهنگ جوانمردی در پایان تصریح کرد: علت و انگیزه متهم در اقدام به گروگانگیری در دست بررسی است که نتیجه پس از تکمیل شدن تحقیقات پلیس اطلاعرسانی خواهد شد.
بارش شدید، سیلاب و تگرگ در راه گیلان؛ کشاورزان آماده باشند/از امروز تا چهارشنبه برای شنا به دریای کاسپین نروید؛ خطر غرقشدن جدی است
گزارش تصویری؛ سومین شکست متوالی ملوان؛ نساجی مازندران در انزلی از بحران خارج شد
باران گیلان کِی بَند میآید؟ طی ۲۴ ساعت اندازه یکسوم بارش شهریور در رشت باران بارید