معاون سیاسی وزارت کشور و رییس ستاد انتخابات کشور از توافق کلی صورتگرفته برای برگزاری انتخابات الکترونیک در ۱۳۹ شهر خبر داد.
وی افزود: همه نسبت به مشارکت دغدغه دارند؛ بنابراین لازم است برای تحقق مشارکت بالا برنامهریزی کنیم.
رییس ستاد انتخابات کشور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ۱۳۷۹ شهر در کشور وجود دارد که باید در آنها انتخابات برگزار شود. از دوره قبل، ۱۳۰ شهر طبق اجرای قانون تقسیمات کشوری به این شهرها اضافه شده و احتمال دارد در ماههای پیش رو شهرهای دیگری نیز بر همین اساس اضافه شود. ۴۰ هزار و ۶۰۲ روستای واجد شرایط داریم که ۳۷ هزار و ۸۷۴ مورد از آنها دارای شورا هستند. ۳۱۷ تیره عشایر نیز شورا دارند، اما ۲ هزار و ۴۰۱ روستا فاقد شورا هستند که برای همه آنها باید تدابیر خاص اندیشیده شود.
عرف از توافق کلی صورتگرفته برای برگزاری انتخابات الکترونیک در ۱۳۹ شهر خبر داد و اعلام کرد: پیشنهاد ما برگزاری انتخابات الکترونیک در کلانشهرهاست. ۳۳ هزار صندوق الکترونیک داریم که میتواند ۱۰ هزار شعبه اخذ رأی را پوشش دهد، لذا با تصمیم مجلس این مراکز انتخاب خواهند شد.
وی با اشاره به بروز برخی مشکلات در شماری از شوراهای اسلامی کشور، تأکید کرد: اعضای هیأت عالی نظارت در این دوره باید پاکدستی داوطلبان را در تأیید صلاحیتها مورد توجه ویژه قرار دهند. دو اصل قانونمداری و بیطرفی سرلوحه تمامی اقدامات عوامل اجرایی انتخابات است.
اظهارات احمدی نژاد حکایت از روشی دارد که او آن را مهندسی انتخابات تلقی می کند
محسن هاشمی: نزدیک به ۲۰ میلیون تومان حقوق می گیرم
واکنش ظریف به احتمال کاندیدا شدنش
پاستور و صف کاندیداهای اصولگرا / چهره های سیاسی اصولگرا هر روز از گزینه ای تازه برای کاندیداتوری ۱۴۰۰ رونمایی می کنند
اصولگرایان تندرو دستپاچه شده اند، چون پیروزی اصلاح طلبان دست نیافتنی نیست
فرایند اجرایی انتخابات ریاست جمهوری ۲۱ اردیبهشت آغاز می شود