خوردن بیشتر پوست موز، به خصوص پوست سبز و نارس، می‌تواند سطح آنتی اکسیدان شما را افزایش دهد و به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند.

آشنایی با فواید بی نظیر پوست موز / از تنظیم سیستم گوارشی تا بهبود بینایی

کلانشهر: به نقل از webmd نوشت: با خوردن پوست موز می‌توانید مقدار غذایی را که به محل دفن زباله می‌رود به حداقل برسانید. فواید سلامتی هم موز و هم پوست موز ممکن است بسته به میزان رسیده بودن آن فواید سلامتی متفاوتی داشته باشند.

 

موز نارس و سبز ممکن است در درمان مشکلات گوارشی موثرتر باشد، در حالی که موز رسیده و سیاه شده نشان داده است که به گلبول‌های سفید خون در مبارزه با بیماری و عفونت کمک می‌کند. به خاطر داشته باشید که بسیاری از این مطالعات بر روی موش‌ها انجام شده است، نه انسان‌ها، و تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه آیا موز اثرات مشابهی روی انسان دارد یا خیر، مورد نیاز است. در اینجا چند فواید بالقوه پوست موز برای سلامتی آورده شده است:

 

تسکین افسردگی سطوح بالای تریپتوفان موجود در موز، همراه با ویتامین B۶ موجود در پوست موز، می‌تواند به تسکین برخی از علائم افسردگی و سایر اختلالات خلقی کمک کند. تریپتوفان با تجزیه شدن به سروتونین تبدیل می‌شود که می‌تواند خلق و خوی شما را بهبود بخشد.

 

ویتامین B۶ می‌تواند به بهبود خواب کمک کند، که در طول زمان تأثیر مثبتی بر خلق و خو دارد.

 

سلامت دستگاه گوارش

پوست موز غنی از فیبر است و می‌تواند به تنظیم سیستم گوارشی کمک کند و یبوست و اسهال را کاهش دهد. این می‌تواند یکی از مزایای مهم پوست موز برای افراد مبتلا به بیماری کرون یا سندرم روده تحریک پذیر باشد.

 

بینایی بهتر

ویتامین A می‌تواند به تقویت و سلامت چشم کمک کند. این ویتامین هم در موز و هم در پوست موز به وفور یافت می‌شود.

 

ممکن است خطر سرطان را کاهش دهد

پوست موز مملو از پلی فنول‌ها، کاروتنوئیدها و سایر آنتی اکسیدان‌ها است که با رادیکالهای آزاد سرطان‌زا در بدن شما مبارزه می‌کند. خوردن بیشتر پوست موز، به خصوص پوست سبز و نارس، می تواند سطح آنتی اکسیدان شما را افزایش دهد و به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند. البته مطالعات بر روی خواص ضد سرطانی پوست موز تنها در لوله‌های آزمایش انجام شد، نه روی انسان. تحقیقات بیشتری برای درک اینکه آیا پوست موز می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را در افراد کاهش دهد، مورد نیاز است.