آیت الله جوادی آملی گفت:این اختلاسها با قلم افراد صورت میگیرد نه با زور اسلحه. لذا در خصوص اختلاسهای صورت گرفته نیز، بررسی و آسیبشناسی شود که چگونه افرادی توانستند حق را باطل کنند و اختلاس صورت بگیرد
کلانشهر- شفقنا نوشت:حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی با بیان اینکه اختلاس های میلیاردی از افراد عادی ساخته نیست، گفتند: این اختلاس ها با قلم افراد صورت می گیرد نه با زور اسلحه؛ بنابراین باید بررسی و آسیب شناسی شود که چگونه افرادی توانستند حق را باطل کنند.
این مرجع تقلید شیعیان در دیدار علی صالح آبادی رئیس کل بانک مرکزی ایران به همراه برخی از اعضای شورای فقهی این بانک در سخنانی بیان داشتند: از نظر فلسفه و کلام، اصول اعتقادی، اصل اول است، اما از نظر جامعه شناسی، اقتصاد حرف اول را میزند. در اسلام، از «مال» به ستون فقرات یک ملت تعبیر شده، چرا که گاهی مشکلات اقتصادی باعث می شود حتی یک حکومت بزرگ سقوط کند.
ایشان ادامه دادند: دعای پیامبر گرامی اسلام در شعب ابی طالب این است که «اَللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِی اَلْخُبْزِ وَ لاَ تُفَرِّقْ بَیْنَنَا وَ بَیْنَهُ»؛ خدایا من می توانم شعب و سختی های آن را تحمل کنم اما ملت گرسنه را نمی شود در راه الهی نگه داشت و آن را اداره کرد.
آیت الله جوادی آملی خاطرنشان کردند: در بیان قرآن کریم، مال عامل قیام یک ملت است اگر ملت بخواهد بایستد باید جیبش پر باشد، فقیر به معنای ندار نیست! بلکه کسی است که ستون فقراتش شکسته است، کسی که ستون فقراتش شکسته است حرف شنوی از حکومت ندارد.
ایشان تاکید داشتند: بانک مرکزی وظیفه بسیار سنگینی دارد، از کارهای اصلی بانک مرکزی این باشد که دست قانون دانانی که قانون را دور میزنند از ذخایر بانک مرکزی کوتاه کند؛ اختلاس های میلیاردی از افراد عادی ساخته نیست، این اختلاس ها با قلم افراد صورت می گیرد نه با زور اسلحه. لذا در خصوص اختلاس های صورت گرفته نیز، بررسی و آسیب شناسی شود که چگونه افرادی توانستند حق را باطل کنند و اختلاس صورت بگیرد.
مرجع تقلید شیعیان در بخش دیگری از سخنان خود ابراز داشتند: آبروی انسان امانت الهی است و انسان امین الله است، پیامبر دست کارگری را بوسید که برای خودش کار می کرد و کنار سفره خود می نشست. بر همگان واجب است که این مملکت را با کرامت اداره کنند و راه آن رونق تولید و اشتغال است. آنجا که رهبری معظم سال را سال تولید و رفع موانع نامگذاری کردند، این اقدام یک حرف حکیمانه است.
ایشان در پایان اظهار داشتند: ما به این کشور امیدواریم، شهیدان همانطور که در زنده بودن خود فکر جامعه خود هستند در آخرت و در برزخ نیز به فکر جامعه خود هستند و مرتباً برای مردم دعا می کنند، کشور چنین سرمایه معنوی عظیمی دارد. باید قدردان این سرمایه های عظیم معنوی و مادی بود و از آنها به بهترین نحو در راستای آبادانی این کشور بهره گرفت.
نظر شما: