فرمانده انتظامی استان از شناسایی و دستگیری عاملان برداشت ۱۳۴ هزار دلاری از کیف پول دیجیتال یکی از شهروندان خبر داد.
کلانشهر: سردار عزیزاله ملکی با بیان اینکه امنیت سرمایهگذار، دستکاری در خرید و فروش و همچنین افزایش کلاهبرداری اینترنتی و به ویژه احتمال لو رفتن رمز کیف پول از جمله خطرات ارزهای دیجیتال است گفت: هدایت کاربران به درگاههای فیشینگ بانکی برای خرید ارز دیجیتال یکی دیگر از شگردهای مجرمانه سایبری برای سرقت اطلاعات بانکی است.
وی در ادامه با اشاره به مراجعه فردی به پلیس فتا و ادعای برداشت غیرمجاز ۱۳۴ هزار دلار از کیف پول دیجیتالش در چندین مرحله افزود: کارشناسان پلیس فتا پس از ثبت اظهارات شاکی، اقدامات اولیه را آغاز و در بررسیهای به عمل آمده از کیف پول دیجیتال وی، مشخص شد این مبلغ در چندین فقره تراکنش از حساب وی برداشت شده است.
فرمانده انتظامی گیلان افزود: پس از تلاشهای شبانه روزی و اقدامات فنی کارشناسان سایبری پلیس فتا، متهمان ۲۴ و ۲۵ ساله این پرونده شناسایی و طی دو عملیات غافلگیرانه دستگیر شدند.
وی گفت: متهمان جوان ابتدا منکر بزه انتسابی شدند، اما پس از مشاهده مستندات غیر قابل انکار، به بزه خود اعتراف و اذعان داشتند تحت تاثیر وسوسه قرار گرفته و ابراز پشیمانی کردند.
سردار ملکی در پایان از شهروندان خواست در صورت مواجهه با موارد مشکوک و وقوع هرگونه مشکل در فضای مجازی مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir با ما در میان بگذارند.
سقف تراکنش با ریال دیجیتال چقدر است؟
ورود بانکمرکزی به رمزارزها خروج از صلاحیت قانونی است
کشف ۱۱دستگاه استخراج غیرقانونی رمزارز در انبار تعاونی یکی از ادارات دولتی رشت