کلانشهر-اسدالله عباسی استاندار گیلان، صابره صلاح کار را به سمت معاونت امور دهیاریها و شوراهای اداره کل روستایی و امور شوراهای استانداری گیلان منصوب کرد.
عباسی که به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و گرامیداشت مقام زن با بانوان شاغل در استانداری گیلان دیدار کرده بود،حکم انتصاب صلاح کار را به عنوان نخستین زن در حوزه ستادی استانداری در جایگاه معاونت امور دهیاریها و شوراهای اداره کل روستایی و امور شوراهای استانداری گیلان به او تقدیم کرد.
صلاح کار از جمله کارشناسان زن مشغول کار در استانداری گیلان است.
استاندار گیلان در این گردهمایی با اشاره به توانمندی بانوان شاغل در استانداری و میزان تاثیرگذاری آنان در بهبود فضای اداری، گفت: به تحویل پست های مدیریتی به بانوان و نیز شایسته سالاری در اعطای پست های مدیریتی توجه خواهیم کرد.
عباسی بر لزوم فضاسازی و فراهم کردن بسترهای فعالیت بهتر بانوان در محیط اداری تاکید کرد و افزود: باید به زنان و مردان در جامعه به یک میزان اهمیت داد .
نظر شما:
مدیرعامل جدید شرکت برق منطقه ای گیلان از خوزستان آمد
از سوی استاندار گیلان؛ حکم انتصاب ۵ معاون فرماندار و یک بخشدار صادر شد
احکام جدید برای حسین ابراهیمیان و قاسم مصفا در اداره فرهنگ و ارشاد گیلان
معاون مالی و مدیر درآمدهای شهرداری رشت حکم گرفتند/عکس