علی رضا نوید مالک باشگاه سپیدرود رشت، با صدور احکامی جداگانه اعضای هیات مدیره باشگاه سپیدرود رشت را انتخاب کرد

همچنین مالکیت و مدیریت باشگاه سپیدرود از سلیمی مالک کارخانه فولاد آناهیتا گیلان که به صورت افتخاری عضو هیات مدیره و اسپانسر باشگاه سپیدرود در فصل جاری بودند، تشکر ویژه کرد.
در ادامه گزارش روابط عمومی باشگاه سپیدرود آمده است:با حضور نوید به عنوان مالک باشگاه سپیدرود اقدامات زیر بنایی برای ساختار سازی و حل مشکلات حقوقی باشگاه سپیدرود برای ثبت در سازمان ثبت شرکت ها و صدور پروانه در دستور کار قرار گرفت که تعیین و انتخاب اعضای هیات مدیره در همین راستا صورت پذیرفت.
سپیدرود پس از مشکلات مالکیتی از زمان حضور در لیگ برتر تا امروز تمامی ساختارهای زبربنایی آن منحل شد و در ۴ سال اخیر بدون هیات مدیره و دیگر ساختارهای اداری مشغول به فعالیت بوده که به زودی سایر کمیته های مهم باشگاه و اعضای آنها تشکیل و اعلام خواهند شد تا سپیدرود گامهای بزرگی در راه حرفه ای شدن و تبدیل شدن به یک باشگاه با معیارهای سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال را بردارد.
نظر شما: