برخی از افراد تصور میکنند شیرهای مدتدار یا به اصطلاح شیرهای فرادما به دلیل مدت زمان طولانی انقضا و امکان نگهداری در بیرون از یخچال، دارای نگهدارنده هستند، اما باید دید این باور تا چه حد از نظر علمی درست است.
باید توجه کرد که شیر فرادما از طریق حرارت بالای ۱۳۵ درجه سانتیگراد در کمتر از چند دقیقه استرلیزه میشود. به همین دلیل کلیه میکروبهای موجود در شیر به سرعت از بین میروند.
از سوی دیگر این گونه شیرها در بستههای تتراپک (بسته بندیهای چهارلایه) بسته بندی میشوند. این بسته بندیها باعث میشوند تا هیچگونه میکروبی نتواند به راحتی وارد شیر شود. همین موضوع هم دلیل اصلی قرار گرفتن شیرهای فرادما در خارج از یخچال است؛ چرا که هیچگونه عامل مخربی در داخل شیر وجود ندارد.
از فردا باز هم بستنی گران می شود
مرغ، تخممرغ، لبنیات و روغن گران می شود/ هیچ کالای دیگری حق گران شدن ندارد
مصرف بیش از اندازه این مکمل سلامت قلب را تهدید میکند
قیمت جدید انواع روغن و محصولات لبنی اعلام شد