براساس قوانین ژاپن مواد اولیه ناهار مدارس باید از مواد تازه، طبیعی و عاری از آفت کش و کودهای شیمیایی تهیه شود و مملو از میزان متناسبی از گروههای مختلف مواد غذایی مانند پروتئین، ویتامین و کربوهیدارت باشد
دولت ژاپن به تمام دانشآموزان مقطع دبستان و بیشتر دانشآموزان دبیرستانی یک وعده غذای رایگان میدهد. در واقع هر دانشآموز ژاپنی بدون توجه به سطح اجتماعی- اقتصادی خانواده خود در طول روز از خوردن یک وعده غذای سالم و رایگان بهرهمند میشود.
ناهار مدارس در فرهنگ ژاپن بسیار مهم و ارزشمند است و ژاپنیها کلمهای ویژه برای این زمان و غذای نیمروز در مدارس دارند؛ "کیوشوکو".
کیوشوکو یا ناهار مدارس از سوی متخصصان کاربلد تغذیه طراحی شده و به دلیل تعادل مواد غذایی آن در جهان معروف است.
ژاپنیها به تهیه وعده غذایی خوشمزه و متعادل به عنوان ناهار هر روزه برای جوانان اعتقاد دارند و به صورت طبیعی عادت خوب خوردن و آنچه باید در خارج از مدرسه خورده شود را به دانش آموزان میآموزند.
براساس قوانین ژاپن مواد اولیه کیوشوکو باید از مواد تازه، طبیعی و عاری از آفت کش و کودهای شیمیایی تهیه شود و مملو از میزان متناسبی از گروههای مختلف مواد غذایی مانند پروتئین، ویتامین و کربوهیدارت باشد.
کارکنان تهیه ناهار مدارس باید از دستورالعملهای سختگیرانه بهداشتی در حین تهیه و پخت غذاها پیروی کنند. این دستورالعملها پس از شیوع کرونا به شدت سختتر شدهاند.
یک بلاگر انگلیسی زبان ژاپنی روند تهیه کیوشوکو در یک مرکز تهیه غذای ناهار مدارس و روند تولید این مهم ژاپنی را نشان میدهد.
تداوم توزیع شیر رایگان در مدارس تا پایان امتحانات
به راحتی روزی ۲ عدد تخممرغ بخورید
کدام میوه ها قند بیشتری دارند
مصرف زیاد میوه برای بدن خوب نیست
چند اشتباه رایج برای رفع پشیمانی از پرخوری
معرفی یک ماده معدنی مفید برای کاهش خطر سکته مغزی