رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی گیلان با بیان اینکه یکی از علل شایع مرگ و میرها را فشارخون بالا تشکیل می دهد، گفت: باید سبک زندگی مردم تغییر کند و مصرف سرانه نمک در استان گیلان از 12گرم در روز به 4 گرم در روز کاهش یابد.
به گزارش پایگاه خبری کلانشهر و به نقل از ایسنا، دکتر علی داودی در اولین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی املش با اشاره به علت مرگ و میر در سطح استان اظهار کرد: 52 درصد از علت مرگ و میر در سطح استان گیلان، مربوط به مشکلات قلبی و عروقی است.
وی با بیان اینکه یکی از علل شایع مرگ و میرها را فشارخون بالا تشکیل می دهد، گفت: باید سبک زندگی مردم تغییر کند و مصرف سرانه نمک در استان گیلان از 12گرم در روز به 4 گرم در روز کاهش یابد .
رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی گیلان با اشاره به اجرای طرح ملی کنترل فشار خون، خاطر نشان کرد: جمعیت بالای 30 سال استان، یک میلیون و پانصد هزار نفر هستند که از این تعداد حدود 22 هزار نفر در شهرستان املش ساکن هستند و باید در این طرح ملی غربالگری شوند.
داودی با اشاره به مضرات استفاده از کیسه های پلاستیکی در نانوایی ها کیسه های پارچه ای را جایگزین مناسبی عنوان کرد .
نظر شما:
مصرف زیاد نمک سرطانزاست
مرگومیر سالانه تصادفات ایران برابر با ۲۷ کشور اروپایی؛ آمار تصادفات دهشتناک است
معرفی یک ماده معدنی مفید برای کاهش خطر سکته مغزی
باورتان نمی شود ماکارونی عامل این بیماری های خطرناک است