مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی گیلان گفت: میزان تولید گل محمدی در استان حدود ۳۰ تن است.
به گزارش پایگاه خبری کلانشهر و به نقل از ایسنا، منوچهر پارسافر با اشاره به اینکه برداشت گل محمدی در حال انجام است، گفت: گل محمدی از مهمترین رزهاست که در بیشتر نقاط ایران به منظور تولید عطر و گلاب و به عنوان گیاه تزئینی مورد توجه قرار دارد.
وی افزود: استخراج گلاب از گل محمدی یکی از تولیدات مهم اقتصادی کشور بوده به طوریکه هر ساله گلاب تولید شده و اسانس حاصل از آن علاوه بر مصرف داخلی به خارج از کشور نیز صادر میشود.
پارسافر ادامه داد: مهمترین موارد مصرف گل محمدی شامل تهیه گلاب، اسانس و در صنایع داروسازی است.
پارسافر با بیان اینکه بیشترین گلمحمدی گیلان در شهرستانهای رودبار، رودسر، سیاهکل و شفت تولید می شود، تصریح کرد: سطح زیر کشت استان ۱۹/۲ هکتار است که ۱۳ هکتار آن بارور است.
وی افزود: میزان تولید گل محمدی در استان حدود ۳۰ تن است که ارزش اقتصادی آن بالغ بر ۲/۴ میلیارد ریال است.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه در استان ۴ دستگاه گلاب گیری فعال است، گفت: برداشت گل محمدی از بیستم اردیبهشت شروع شده و تا بیستم خرداد ادامه خواهد داشت.
نظر شما: