استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: براساس مقالات علمی هر فرد باید برای وزن کم کردن در هفته نیم تا یک کیلو و در ماه دو تا ۴ کیلوگرم وزن کم کند.
کلانشهر: فرزاد شیدفر، استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره «میزان مجاز وزن کم کردن در طول هفته و ماه»، بیان داشت:مقالات و توصیههای علمی و کتب مرجع همگی توصیه میکنند باید کاهش انرژی دریافتی افراد را از طریق رژیم غذایی طوری تنظیم کنیم که این افراد کاهش وزنی حدود نیم تا یک کیلو در هفته و دو تا ۴ کیلوگرم در ماه داشته باشند.
وی ادامه داد: البته گاهی شرایط خاصی وجود دارد؛ مثلا همکاران جراح ما بیان میکنند که خطر خاصی برای بیمار وجود دارد و باید وزن را سریعتر کم کند؛ چراکه ممکن است فرد دچار سکته قلبی شود.
این استاد تغذیه خاطرنشان کرد:میتوانیم در چنین شرایط بیمار کاهش وزن را بیشتر کنیم که این کار با همکاری تیم جراح، تغذیه و داخلی انجام میشود و میتوان تصمیم گیری کرد.
شیدفر اضافه کرد: در وضعیت معمولی همان مقدار کاهش وزن توصیه شده؛یعنی در هفته بین نیم کیلو تا یک کیلو و ۲ کیلو تا ۴ کیلو گرم در ماه توصیه میشود.
جمعیت چاقهای جهان اعلام شد
ارتباط چاقی فرزندان در میانسالی با والدین
وعدههای غذاییتان را حذف نکنید!
غذاها چگونه بر سلامت قلب تاثیر میگذارند؟
آغاز تجویز یک داروی جدیدِ درمان چاقی در ژاپن
دلیل افزایش ناگهانی وزن چیست؟