رییس مرکز ایستگاه تحقیقات کشاورزی لاهیجان گفت: محققان کشاورزی لاهیجان موفق شدند بلوبری را در فضای آزاد و در گلدان به باردهی برسانند.
وی افزود: بلوبری ها پرورش یافته در این مرکز رشد مناسبی دارد و نتایج خوبی هم گرفته ایم.
پاداشت تصریح کرد: بلوبری که هم اکنون به باردهی رسیده اند، از ارقام تجاری هستند که به محض ورود به کشور یکسال در قرنطینه مانده اند.
رییس مرکز ایستگاه تحقیقات کشاورزی لاهیجان گفت: از این پس می توان برای ارقامی که نتایج مثبت گرفتیم، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران را برای تولید انبوه وارد کار کنیم.
مژگان صابری یک کارشناس تغذیه گفت: بر اساس تحقیقات چندین ساله متخصصان، مصرف مداوم بلوبری به دلیل داشتن آنتی اکسیدان بالا میتواند در پیشگیری از ابتلا به سرطان، بیمارهای قلبی و عروقی، فشار خون، کلسترول و بهبود عملکرد دستگاه گوارش و مغز بسیار موثر است.
وی افزود: بلوبری به دلیل کالری متوسطی که دارد و همچنین برخورداری از آنتی اکسیدان و فیبر بالا برای بیماران دیابتی پیشنهاد می شود.
متخلفین احتمالی در حادثه خودسوزی اداره آبفای لاهیجان تحت تعقیب کیفری قرار میگیرند
اهدای اعضای بدن نوجوان ۱۶ ساله گیلانی به سه بیمار زندگی بخشید
تخریب مجموعه گردشگری یک هکتاری غیرمجاز در تالاب امیرکلایه لاهیجان
دستگیری متهم ۲۷ ساله در لاهیجان با اتهام تیراندازی به سمت یک مغازه
میزان بالای مرگ و میر بیماران مبتلا به سرطان در ایران
پایان کار یازدهمین جشنواره «تئاتر شهروند لاهیجان»/تصاویر