وزیر خارجه روسیه در نشست خبری مشترک با همتای سوری خود با بیان اینکه "منتظر این هستیم که آمریکایی ها درخصوص پرونده هسته ای ایران پاسخ دهند" تاکید کرد که مسکو موافقت خود با نسخه نهایی توافقات احیای برجام را اعلام کرده است.
کلانشهر: به نقل از اسپوتنیک، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه و فیصل مقداد، وزیر خارجه سوریه نشست خبری مشترکی در مسکو برگزار کردند.
لاوروف در بخشی از سخنان خود در این نشست تاکید کرد: ما منتظر این هستیم که آمریکایی ها چه زمانی درخصوص پرونده هسته ای ایران پاسخ می دهند. یک سال گذشت اما آن ها هنوز حقیقت واحدی در این خصوص اعلام نکردند.
وزیر خارجه روسیه خاطرنشان کرد: مسکو موافقت خود با نسخه نهایی توافقات احیای برجام را اعلام کرده است.
وی همچنین درباره همکاری های ایران، روسیه و ترکیه درباره بحران سوریه گفت که نتایج نشست تهران و توافقات روند آستانه تطبیق داده خواهد شد.
از سوی دیگر فیصل مقداد، وزیر خارجه روسیه گفت: با اظهارات لاوروف درخصوص پرونده هسته ای ایران موافق هستم و تهران تمام کارهایی که باید انجام دهد را انجام داده است اما واشنگتن تلاش می کند که شروطی در مقابل بازگشت به برجام قرار دهد.
وی گفت که از نقش روسیه و ایران در حل اختلافات سوریه و ترکیه تقدیر می کنیم.
اولیانوف: غنیسازی ۶۰ درصدی پاسخ ایران به تحریمها و فشارهای غرب است
عراقچی: کشورهای منطقه برای مقابله با تهدیدات رژیم صهیونیستی مسئولیت مشترک دارند
رایزنی وزیران خارجه روسیه و آمریکا درباره ایران
خطیبزاده: پیامهایی از آمریکا رسیده اما مذاکره نیازمند حداقلهایی است
عراقچی: با پوتین درباره مقابله با تهدیدهای مشترک صحبت میکنیم
پوتین: روسیه از حقوق هستهای ایران نه در حرف، بلکه در عمل دفاع میکند