وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مادامی که آموزش و پرورش پویا و سلامت باشد، جامعه نیز از سلامت و پویایی برخورداراست گفت: اگر به دانش آموزان و معلمان میدان بدهیم خودشان می‌توانند تنظیم گر باشند.

 جرم در جوامعی با آموزش و پرورش پیشرفته کمتر است
کلانشهر:یوسف نوری در آیین تبادل تفاهم نامه همکاری وزارت آموزش و پرورش و مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه که در دفتر مرکزی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، با بیان اینکه یکی از تکالیف سندتحول بنیادین نگاشت نهادی یعنی نقش نهادهای دیگر در راستای اجرای تحول است گفت: دو مجموعه اشتراکاتی دارند، نخست آنکه هر دومجموعه سند تحول بنیادین تایید شده دارند.
وی افزود: دوم، مخاطبان دو نهاد هستند، از دانش آموزان گرفته تا معلمان که مهمترین سرمایه‌های ما در قشر مورد وثوق جامعه هستند و معلمان پایه شوراهای حل اختلاف را در کشور گذاشتند و هنوز هم در شوراها حضور دارند. مردمی سازی در قوه قضائیه در مرکز توسعه حل اختلاف دنبال می‌شود.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مادامی که آموزش و پرورش پویا و سلامت باشد، جامعه نیز از سلامت و پویایی برخوردار است گفت: در جوامعی که آموزش و پرورش پیشرفته دارند، جرم و جنایت آمار کمتری دارد. وقتی ساحت اخلاقی دانش آموزان ما تقویت نشده و رشد نکرده است، بعضا کم و کاستی‌هایی را در جامعه می‌بینیم
نوری افزود: مضاف براینکه از ظرفیتهای دانش آموزان به درستی بهره مند نشده‌ایم. اگر به دانش آموزان و معلمان میدان بدهیم خودشان می‌توانند تنظیم‌گر باشند. طرح دانش آموزان پلیس‌یار از جمله نمونه های موفق در استفاده از ظرفیت دانش آموزان است.

وی ادامه داد: امید است در قالب این تفاهم همکاری بخشی از مواد سندتحول بنیادین اجرایی شود. تلاش می‌کنیم بسترهایی را در مدارس در قالب تشکل ها فراهم کنیم که شوراهای حل اختلاف تقویت شوند. اینکه بتوانیم نسل آینده را نسلی مصلح تربیت کنیم از مهمترین اهداف این تفاهم همکاری است. بندهای این تفاهم نامه همکاری مشترکمان را در تعدادی از مراکز به صورت آزمایشی اجرا و به همه مجموعه‌های آموزش و پرورش تسری خواهیم داد.

حجت‌الاسلام هادی صادقی، رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه نیز با بیان اینکه باید در تربیت فرزندانمان حرمت قانون را در ذهن و ضمیرشان بنشانیم تا قانون در وجود آنها نهادینه شود گفت: لازم است فردی که از مدرسه بیرون می آید قانون مدار باشد و به قانون به عنوان ناموس اجتماع نگریسته و پایبند آن باشد.
وی افزود: باید افراد این مهارت را پیدا کنند که بتوانند خودشان دعاوی و اختلافات را حل کنند و آگاهی لازم را داشته باشند. اینکه از آموزش محوری به سمت تربیت محوری گام برداریم امری اساسی است. در مقوله تربیت باید کاری کنیم که انسان تراز انقلاب اسلامی تربیت شده و شرایط زیستی همراه با صلح در جامعه را فراهم کند.
صادقی ادامه داد: باید تلاش کنیم تمرین حل اختلاف را در مدرسه و حتی مهدهای کودک انجام شود. توفیق در جایی به دست می‌آید که تربیت از دوران کودکی آغاز شود و فرزندان‌مان به حدی از آگاهی برسند که هر اختلافی به پرونده قضایی تبدیل نشده و به دادگاه و محاکم قضایی کشیده نشود. روشهای مختلفی برای حل مسئله طراحی کرده‌ایم و شوراهای حل اختلاف سراسر کشور می‌توانند پای کار اجرای تحول در آموزش و پرورش بیایند.

در اتفاقی هولناک و با ادعای مسخره شدن بعد از پرو لباس رخ داد
قتل فروشنده زن در مزون لباس با چاقوی دختر 11ساله

نظر شما:

security code