محمد بحرانی،صدا پیشه عروسک محبوب جناب خان گفت: «حدود هفت ماه برای پیش تولید این برنامه زمان صرف شده و مدت ها بود در تلاش برای برنامه ای بودیم که در ایام جام جهانی بتوانیم میهمان خانه های مردم باشیم

«جناب خان» هم ممنوع الخروج شد!/واکنش محمد بحرانی به این موضوع
کلانشهر: «ویژه برنامه شبکه نسیم برای جام جهانی ۲۰۲۲ قرار بود مستقیما از قطر تولید و پخش شود که در فرودگاه از خروج محمد بحرانی ممانعت به عمل آمده. او ممنوع الخروج است و پاسپورتش ضبط شده.»

در حالی که این روزها هنرمندان زیادی از ممنوع‌الخروجی‌شان به دلایل مختلف خبر می‌دهند حالا این ممنوع‌الخروجی به برنامه‌سازان صدا و سیما هم رسیده است. محمد بحرانی گوینده و دوبلور شناخته شده صدا و سیما به این لیست اضافه شده است.

به گزارش دیده بان ایران، بهمن بابازاده(خبرنگار موسیقی) از منتفی شدن برنامه جناب خان در قطر در ایام جام جهانی برای شبکه نسیم به علت ممنوع‌الخر‌وجی محمد بحرانی خبر داد و نوشت: «ویژه برنامه شبکه نسیم برای جام جهانی ۲۰۲۲ قرار بود مستقیما از قطر تولید و پخش شود که در فرودگاه از خروج محمد بحرانی ممانعت به عمل آمده. او ممنوع الخروج است و پاسپورتش ضبط شده. بحرانی در این باره سکوت کرده و حالا «جناب خان» را هم باید در لیست شلوغِ ممنوع الخروج ها گنجاند!»

محمد بحرانی: بعد از وقایع اخیر از تولید ویژه‌برنامه جناب خان انصراف دادم/ ممنوع‌الخروجی من هیچ اهمیتی ندارد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ ساعاتی قبل انتشار خبر ممنوع‌الخروجی محمد بحرانی و لغو ویژه‌برنامه جام جهانی شبکه نسیم واکنش‌های زیادی را به دنبال داشت.

این هنرمند و صداپیشه با اعلام اینکه تولید این برنامه برای صدا و سیما را متوقف کرده  گفت: «حدود هفت ماه برای پیش تولید این برنامه زمان صرف شده و مدت ها بود در تلاش برای برنامه ای بودیم که در ایام جام جهانی بتوانیم میهمان خانه های مردم باشیم. مراحل تولید هم خوب پبش رفت ولی از پنجاه روز پیش و همزمان با اتفاقات اجتماعی ایران، اعلام کردم که تمایلی برای پخش این برنامه در این روزها که حال مردم خوب نیست ندارم و از آن انصراف دادم.»

وی در واکنش به خبر ممنوع‌الخروجی‌اش هم گفت: «ممنوع‌الخروجی احتمالی من و امثال من در مقابل مشکلات این روزهای مردم هیچ اهمیتی ندارد.»

نظر شما:

security code