قیمت ارز در بازار آزاد امروز پنجشنبه به کانال ۳۴ هزار تومان بازگشت تا ریزش آن تسریع شود که این مهم با حمایت بانک مرکزی انجام شده است.

کلانشهر: نرخ ارز در دو روز اخیر نزدیک به دو هزار تومان کاهش پیدا کرده است. در روزهای ابتدایی هفته جاری با ایجاد التهاب از سوی جریانات خارجنشین، نرخ ارز افزایشی شد و تا رقم ۳۶ هزار تومان رسیده بود.
رسانههای منتقد دولت نیز با تمام توان برای تحریک افکار عمومی نسبت به گران شدن نرخ ارز وارد عمل شدند تا بر التهابات روانی در بازار ارز بدمند.
با این حال، اقدامات بانک مرکزی توانست آرامش را به بازار ارز بازگرداند و قیمت دلار وارد روند نزولی شده است.
آخرین وضعیت پرونده «تراستی»ها؛ صدور قرار نهایی برای ۴۳ پرونده/«تراستی»ها چه کسانی هستند؟
پایان چهارشنبه داغ بازار طلا، دلار و سکه؛ نفت ۱۰۰ دلاری شد، دلار و سکه در ایران تا کجا بالا رفتند؟ دلار ۲۳۳ هزار، طلا ۲۴.۷۵ میلیون و سکه ۲۴۱ میلیون تومان
نخستین صندوق سرمایه گذاری ارزی هفته آینده پذیره نویسی می شود
تغییر صاحب ارز مسافری بعد از ثبت گمرک ممنوع شد
بازار ارز آرام خواهد شد/وارد ابرتورم نشده ایم و احتمال وقوع آن نیز ضعیف است
پیش بینی قیمت طلا، سکه و دلار ۲۵ شهریور؛ دلار عقب نشست اما سکه و طلا بالا رفتند