به طور کلی بهتر است بدانید که همه غذاهای بسته بندی شده و فرآوری شده بد و مضر نیستند، اما هر چه مواد نگهدارندهٔ آن کمتر باشد، بهتر است.
این غذاها ارزان، راحت و مفید هستند. خبر خوب این است که بسیاری از آنها دارای غذاهای سالم و کم فرآوری شدهاند.
غذاهای کنسرو شده و بسته بندی به دلیل مواد مغذی کمتر نسبت به مدلهای تازهتر؛ وجههٔ بدی دارند.
همهٔ ما بر این باور هستیم که اگر مادهٔ غذایی از مزرعه به دست مان نرسد؛ پردازش میشود و دارای نگهدارنده است.
اما بهتر است بدانید هر چیزی که در طول روز میخوریم؛ به نوعی پردازش شده است. فقط میزان فراوری شدهٔ آن فرق دارد.
فواید غذاهای بسته بندی شده
راحتی
شما به راحتی میتوانید این مواد غذایی را خریداری کرده و در یخچال نگهداری کنید.
ارزان
نیازی نیست شما هر بار در صف تهیه مواد غذایی باشید. علاوه بر این قیمت این مواد ارزانتر است.
دسترسی در تمام طول سال
غذای تازه ایده آل است، اما خیلی سریع خراب میشود. با این روش شما میتوانید خارج از فصل به میوهها و سبزیجات کنسرو شده یا منجمد دسترسی داشته باشید.
معایب غذاهای بسته بندی شده
مواد نگهدارنده
غذاهای از پیش بسته بندی شده به شدت پردازش میشوند. شاید تولیدکنندگان مقداری نمک یا چربی به غذا اضافه کنند تا برای مدت طولانیتری تازه بماند. پس قبل از خرید به مواد و نحوهٔ بسته بندی آن دقت کنید.
کیفیت
وقتی محصولی را از فروشگاه محلی یا بازار کشاورز انتخاب میکنید، میدانید که چیست. فلفل دلمهای فلفل دلمهای است و کیفیت آن از نظر بصری کاملاً قابل تشخیص است.
اما با خرید غذاهای کنسروی شما تا حدودی نمیدانید چه چیزی میخورید.
تاریخ انقضا
این مواد بسته بندی شده ممکن است برای مدت زمان طولانی نگهداری شوند. بیشتر غذاهایی که در قفسهها قرار دارند به طور نامحدود ایمن هستند، اما تاریخهای انقضای آنها چیز دیگری را نشان میدهند.
بنابراین در حین مصرف به بافت غذا و طعم و بوی آن دقت کنید.
برنج دوباره گرم شده باعث مسمومیت غذایی میشود؟