متخصص نغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: مصرف ویتامین ای، ویتامین سی و انواع مغزها برای کاهش اثر سوء آلودگی هوا موثر است.
به گفته وی مصرف دمنوش گیاهی مانند چای سبز با زنجبیل و پونه، آویشن، دم نوش ترکیب چای سبز با زعفران و دارچین برای کاهش اثرات منفی الودگی هوا در بین افراد و حتی دانش آموزان موثر است. مصرف مایعات و به خصوص سوپ حاوی سبزی یا آش مملو از سبزی جهت کاهش عوارض آلودگی هوا توصیه می شود.
او ادامه داد: در هنگام وقوع وارونگی هوا که منجر به بروز آلودگی و افزایش ذرات معلق موجود در هوا می شود، افراد و به خصوص دانش آموزان برای مقابله با اثرات منفی آلودگی هوا مصرف غذاهای فست فود و فرآوری شده را کم کنند.
سهراب افزود: مطالعات نشان می دهند که مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان ها مانند سبزی، میوه، فلفل دلمه ای، کلم، کدو حلوایی و لبو برای کاهش عوارض آلودگی هوا موثر هستند.
او گفت: برای کاهش عوارض آلودگی هوا از مصرف غذای فرآوری شده مانند قفست فود و غیره، همچنین مواد غذایی حاوی روغن جامد پرهیز شود . مصرف ویتامین ای، ویتامین سی و انواع مغزها برای کاهش اثر سوء آلودگی هوا موثر است.
به راحتی روزی ۲ عدد تخممرغ بخورید
کدام میوه ها قند بیشتری دارند
مصرف زیاد میوه برای بدن خوب نیست
معرفی یک ماده معدنی مفید برای کاهش خطر سکته مغزی
افزایش جذب آهن در بدن با ۳ روش ساده
چند ماده مغذی برای مقابله با اضطراب