یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: از مصرف غذاهای سرخ شده، غذاهای شیرین، پر ادویه و تند در هنگام ابتلا به بیماری آنفلوانزا به دلیل کاهش سیستم ایمنی بدن و تحریک گلو پرهیز شود.
وی در خصوص شرایط جسمی که در این بیماری به وجود میآید گفت: توصیه میشود که تعداد وعدههای غذایی خود را افزایش و حجم هر وعده را کاهش دهید، مصرف مایعات خود را برای جلوگیری از کم آب شدن بدن، افزایش داده و از غذاهایی مانند سوپ مرغ و آبگوشت روزانه استفاده کنید.
کارشناس ارشد تغذیه تصریح کرد: ترکیب سبزیجات رنگی و برگ سبز با میوهها بهصورت اسموتی بهعنوان یک میان وعده عالی برای مصرف در زمان بیماری به دلیل داشتن ویتامین C و دیگر خواص آنتیاکسیدانی پیشنهاد میشود.
قاسمی صداقت تأکید کرد: در برنامه غذایی خود از لبنیات کمچرب و پروبیوتیک مصرف کنید و همچنین مغزها و دانههای گیاهی که حاوی ویتامین E و روی هستند استفاده کنید تا باعث افزایش تقویت سیستم ایمنی و کنترل علائم بیماری شود.
وی بر اساس مطالعه مداخلهای در خصوص استفاده از سیر نیز خاطرنشان کرد: از سیر در پخت غذاهای خود و یا همراه با غذای خود استفاده کنید، بر اساس این مطالعه، مکمل سیر باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی و کاهش علائم آنفولانزا میگردد البته در خصوص مصرف سیر و یا مکمل آن، باید به تداخلات غذا و داروی مصرفی بیماران (مانند داروهای آسپرین، وارفارین، هپارین و...) نیز توجه شود.
کارشناس ارشد تغذیه بیمارستان زینبیه خورموج گفت: بهطورکلی رعایت توصیههای بهداشتی و رژیم غذایی کنترل بیماریهای تنفسی شامل سرماخوردگی، آنفلوانزا و کووید ۱۹ اهمیت بسزایی دارد ازاینرو برای حفظ سلامت خود و دیگران باید دستورالعملها را جدی گرفت.
تامین و توزیع واکسن آنفلوانزا در سراسر کشور/زمان طلایی تزریق این واکسن