مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان از جریمه یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی نگهداری روغن خوراکی قاچاق خبر داد و گفت: علاوه بر ضبط کالای مکشوفه، متهم به مجازات نقدی محکوم شد.

وی با بیان اینکه پس از تهیه صورت جلسه پرونده تخلف مذکور به اداره کل تعزیرات حکومتی استان ارسال شد، تصریح کرد: در همین راستا پرونده در دستور کار شعب ویژه قاچاق کالا و ارز این اداره کل قرار گرفت.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان از جریمه یک میلیارد و ۳۳۷ میلیون و ۵۲۰ هزار ریالی متهم خبر داد و خاطرنشان کرد: پس از احضار متهم و استماع دفاعیات بلاوجه وی، شعبه اتهام انتسابی را وارد دانسته و متخلف را علاوه بر ضبط کالای مکشوفه به مجازات نقدی محکوم کرد.
امینی همچنین از مجازات ۱۴ میلیارد و ۵۸۱ میلیون و ۶۸۱ هزار و ۹۱۰ ریالی برای گرانفروشی روغن موتور در رشت خبر داد و گفت: در راستای حمایت از حقوق مصرف کنندگان و کنترل و نظارت بر اصناف، بازرسین سازمان صمت در بازرسی از یک واحد صنفی و احراز گرانفروشی، برای این واحد متخلف پرونده تشکیل دادند.
وی خاطرنشان کرد: شعبه تعزیرات حکومتی استان پس از احضار متهم، تفهیم اتهام و استماع دفاعیات وی، این واحد متخلف را به دلیل گرانفروشی علاوه بر پلمب، به پرداخت مجازات نقدی محکوم کرد و رای مزبور اجرا شد.
جریمه ۶۶۴ میلیون ریالی نانوای متخلف در رشت به جرم کم فروشی
مدیر یک شرکت تولید مرغ در رشت ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان جریمه شد