وزارت اطلاعات در اطلاعیهای اعلام کرد: سه نفر از عوامل اصلی ترور شهید مولوی عبدالواحد ریگی توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) در استان سیستان و بلوچستان، شناسایی و دستگیر شدند.
کلانشهر : به گزارش
ایرنا، وزارت اطلاعات روز سه شنبه در اطلاعیهای خطاب به ملّت شریف ایران اعلام کرد: به دنبال تلاشهای شبانهروزی و سلسله اقدامات و رصدهای اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان، سه نفر از عوامل اصلی ترور شهید مولوی عبدالواحد ریگی شناسایی و با همکاری عملیاتی فرماندهی انتظامی آن استان، دستگیر شدند.
وزارت اطلاعات یادآور شد: این عناصر تروریست قصد داشتند پس از ترور آن شهید، از کشور متواری شوند که در تور اطلاعاتی جان برکفان گمنام قرار گرفتند.
پدر کودکآزاری که با کمربند به جان بچه هایش افتاده بود در خاش دستگیر شد/۲ پسر فعلا تحویل مادر شدند؛بهزیستی در حال کمک به بچه ها هستیم