فرماندار رشت بر لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی تاکید کرد و گفت: در ماه گذشته ۱۲ واحد متخلف پلمب و ۱۱۵ اخطاریه صادر شد.
وی افزود: در دیماه تعداد ۱۲ هزار و ۴۷۳ بازدید توسط واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان از واحدهای صنفی صورت پذیرفته که منجر به صدور ۱۱۵ اخطار و پلمب ۱۲ واحد متخلف شده است.
امام پناهی با تقدیر از تلاشهای کادر درمانی در کنترل شدت همه گیری و کاهش آمار ابتلاء و بستریهای ناشی از سویه جدید کرونا، ادامه داد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا کنون، شاهد بستری ۴۲ هزار و ۶۱۴ تن از همشهریان در واحدهای درمانی شهرستان و جان باختن ۴ هزار و ۸۴۹ نفر بودیم.
فرماندار رشت با اشاره به اینکه ابتلاء هر یک از شهروندان به ویروس کرونا سلامت چندین نفر را به خطر انداخته و در صورت وجود بیماریهای زمینهای ممکن است منجر به تهدید جان افراد شود، تصریح کرد: رعایت نکات بهداشتی و پوشیدن ماسک بخصوص در اماکن با ازدحام بالا، نقش مؤثری در حفظ سلامت عمومی دارد.
وی با بیان اینکه وضعیت کنونی انتشار کرونا در جهان، مناطق درگیر با آن و مقایسه میزان تلفات کرونایی کشورمان با اروپا و آمریکا، مهمترین سند توانمندی کادر درمانی کشور و کارآیی و اثربخشی واکسنهای تولید داخل است، اضافه کرد: کادر درمان و محققان پزشکی کشورمان، در میدان عمل، پاسخ ادعا و شبهه افکنی های آمریکا و اروپا را دادهاند.
فرماندار رشت با اعلام وجود و در دسترس بودن مقدار کافی از واکسنهای کرونا و آنفولانزا در سطح شهرستان، از مردم خواست تا نسبت به انجام واکسیناسیون حساسیت بیشتری داشته باشند.
بهبودی و ترخیص ۲۱ بیمار کرونایی از بیمارستان های گیلان
لزوم رفع کمبود سامانکده ها و ساماندهی متکدیان در سطح شهر رشت
۱۱ شهرستان گیلان در وضعیت آبی قرار دارند
وضعیت نگران کننده تزریق دُز یادآور در رشت
آمار الاکلنگی کرونا در گیلان
برخورد قاطع با هرگونه تغییر غیرقانونی اراضی کشاورزی