محققان هاروارد می گویند؛

سبک زندگی سالم احتمال عوارض طولانی کووید را به نصف کاهش می دهد


۱۴۰۱/۱۱/۲۴ - ۱۱:۳۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۸ چاپ

یک مطالعه جدید نشان می دهد افرادی که به کووید۱۹ مبتلا می شوند در معرض خطر عوارض طولانی مدت سلامتی قرار دارند، اما یک سبک زندگی سالم ممکن است از ابتلا به این عوارض پیشگیری کند.

سبک زندگی سالم احتمال عوارض طولانی کووید را به نصف کاهش می دهد
کلانشهر: محققان در مطالعات خود پی بردند زنانی که شش عادت سالم داشتند یعنی وزن سالم داشتند، سیگار نمی‌کشیدند، به طور منظم ورزش می‌کردند، خوب می‌خوابیدند و تغذیه خوبی داشتند و الکل نمی‌نوشیدند در مقایسه با زنانی که این عادت‌های سالم را نداشتند، خطر ابتلاء به کووید طولانی مدت در آنها حدود ۵۰ درصد کمتر بود.

دکتر «سیون وانگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، می‌گوید: «اگر همه افراد به هر شش عامل سبک زندگی سالم در گروه ما پایبند باشند، ۳۶ درصد از ابتلاء به کووید طولانی مدت جلوگیری می‌شود.»

وی افزود: «همچنین، افرادی که قبل از عفونت سبک زندگی سالم‌تری داشتند، ۳۰ درصد کمتر در معرض خطر ابتلاء به علائمی بودند که در زندگی روزمره آنها اختلال ایجاد می‌کرد.»

به گفته وانگ، «یک توضیح ممکن است این باشد که سبک زندگی ناسالم احتمال التهاب مزمن و مشکلات سیستم ایمنی را افزایش می‌دهد. هر دو این موارد با افزایش خطر ابتلاء به کووید طولانی مرتبط هستند.»

وانگ می‌گوید: «همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد افرادی که سبک زندگی ناسالم دارند، گاهی اوقات دچار اتوآنتی‌بادی‌ها و مشکلات لخته شدن خون می‌شوند که با افزایش خطر ابتلاء به کووید طولانی مرتبط است.»

وی تاکید می‌کند که قطعاً مطالعات بیشتری برای درک اینکه چگونه یک سبک زندگی سالم ممکن است خطر ابتلاء به کووید طولانی را کاهش دهد، مورد نیاز است.

کووید طولانی مدت باعث ایجاد علائمی می‌شود که پس از ابتلاء به این ویروس یک ماه یا بیشتر طول می‌کشد. به گفته محققان، علائم می‌تواند شامل خستگی و تب و همچنین مشکلات تنفسی، قلبی، عصبی و گوارشی باشد.

نظر شما:

security code