رئیس سازمان چای،با بیان اینکه پرداخت تسهیلات برای سرمایه در گردش چایکاران و کارخانجات از طریق صندوق چای و ضامن زنجیرهای است، گفت:مجموعا ۵۱ میلیارد تومان تسهیلات طی امسال پرداخت شده است.
وی با اشاره به پرداخت دو نوع تسهیلات به چایکاران و کارخانجات چای،افزود:تسهیلات یا به صورت سرمایه در گردش به فعالان حوزه چای پرداخت می شود و یا سرمایه برای اصلاح و به زراعی باغات چای و خرید ماشین آلات و نوسازی و برندسازی کارخانجات و بهداشتی کردن تولید چای خواهد بود.
رئیس سازمان چای کشور در گفت وگوی خبری باران،با بیان اینکه پرداخت تسهیلات برای سرمایه در گردش چایکاران و کارخانجات از طریق صندوق چای و ضامن زنجیرهای است، تصریح کرد:این تسهیلات برای چایکاران چهار درصد با بازپرداخت یک ساله بوده و به ازای هر هکتار چهار میلیون تومان پرداخت می شود.
جهانساز ادامه داد: کارخانجات هم ۱.۹ برابر به ازای هر سهامی که دارند میتوانند تسهیلات دریافت کنند که مجموعا در این بخش ۵۱ میلیارد تومان تسهیلات طی امسال پرداخت شده است.
وی از پرداخت تسهیلات ۵۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی به چایکاران و کارخانجات طی امسال برای اصلاح و به زراعی و نوسازی و برندسازی خبر داد و اضافه کرد:این تسهیلات از طریق بانک های عامل پرداخت شده که برای چایکاران چهار درصد و برای کارخانجات هفت درصد با بازپرداخت سه ساله است.
رئیس سازمان چای همچنین از پرداخت تسهیلات هشت میلیارد تومانی تامین کود شیمیایی برای باغات چای خبر داد و گفت:سرمایه در گردش برای خرید نهاده مورد نیاز چایکاران را در اختیار کارگزاران تامین کننده کود قرار دادیم تا به موقع در اختیار چایکاران قرار دهند.
وی در پایان از بیمه تامین اجتماعی چایکاران از محل بهای خرید برگ سبز چای سال آینده خبر داد و خاطرنشان کرد: این قرارداد را از طریق صندوق بیمه برای چایکاران منعقد کردیم و نیازی به پرداخت حق بیمه نیست؛ همچنین چایکاران می توانند در قالب بیمه اجتماعی روستایی و عشایری بیمه شوند.
نظر شما: