اختصاصی کلانشهر: براساس اعلام سرهنگ علی احمدپور رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گیلان از ابتدای سال جاری، ۳۸۲ مرحله طرح پاکسازی در محیط های آموزشی و علمی استان گیلان انجام شده که ۱۱۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر در محیط های آموزشی و مدارس کشف شد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گیلان تاکید کرده است که برخورد پلیس در این بخش جدی است و تلاش می شود از توزیع مواد مخدر در محیط پیرامون مراکز علمی و آموزشی جلوگیری شود.
طبق آمار در استان گیلان سه هزار و ۸۳۱ مدرسه برای تحصیل بیش از ۳۷۵ هزار دانشآموز در مقطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم وجود دارد.
طی سالهای اخیر کارشناسان حوزه آموزشی هشدار داده اند که سن اعتیاد بین دانش آموزان به شدت کاهش پیدا کرده و در بعضی استانها به مقطع ابتدایی رسیده است.
آخرین آمار منتشر شده مربوط به دانشآموزان معتاد متعلق به سال تحصیلیی ۹۴ - ۹۵ است که مدیرکل دفتر مراقبت از آسیبهای اجتماعی آموزشوپرورش در آنزمان اعلام کرده بود یک درصد از دانشآموزان یعنی ۱۳۶ هزار دانشآموز در معرض خطر مصرف مواد مخدر هستند.
نظر شما:
اجرای طرح ساماندهی معتادین متجاهر طی ایام نوروز در گیلان
اولین مرکز ترک اعتیاد زنان در گیلان راه اندازی شد
تله مرگبار زن و شوهر معتاد برای پیرمرد نیکوکار
پدر معتاد در رودبار کودک ۷ سالهاش را با چاقو به قتل رساند
شکایت دختر ۱۸ ساله از نامزدش به خاطر پیامک های زننده