اگر چه همواره دستورالعملهای تغذیه، افراد را به مصرف مواد غذایی سالم تشویق میکند، اما مطالعات جدید پژوهشگران نشان میدهد: دنبال کردن رژیم غذایی سالم برای آن ها استرس آور بوده و معمولا غذاهای سالم خوشمزه نیستند.
این نظرسنجی همچنین نشان داد:دانستن این که وعدههای غذایی تا چه حد سالم هستند،میتواند سخت باشد، زیرا اکثر افراد بیش از نیمی از اطلاعات برچسب تغذیه را نمی فهمند (۵۴ درصد). در مورد عبارات قابل درکتر، پاسخ دهندگان اعلام کردند:کلماتی مانند کم چرب (۴۹٪)، کم کالری (۴۷٪) یا گیاهی (۳۶٪) را با سالم بودن مرتبط میدانند. در حالی که در این گروه اماری ۵۲ درصد غذاهایی را که دارای مقدار مناسب پروتئین هستند سالم دانسته و ۴۱ درصد کربوهیدرات را در اولویت قرار میدهند.
۳۴ درصد افراد حاضر در این مطالعه اذعان دارند که رژیم غذایی آنها می تواند از ویتامینها و فیبر بیشتری استفاده کند. نتایج این مطالعه همچنین نشان داد که اکثر پاسخ دهندگان معتقدند: رژیم غذایی آنها حداقل تا حدودی متعادل است (۷۳٪)، اگرچه ۵۱ درصد اذعان دارند که فقط نیمی از وعدههای غذایی هفتگی آنها سالم است.
به طور کلی ایده تغذیه سالم باعث میشود ۴۶ درصد افراد احساس انگیزه کنند در حالی که ۲۹ درصد افراد از دنبال کردن الگوهای تغذیه سالم و مصرف این غذاها احساس استرس می کنند.
این افراد مدعی هستند که حفظ یک رژیم غذایی سالم ، دشوار بوده و هزینه این مواد بزرگترین مانع برای دنبال کردن الگوی تغذیه سالم است، نیمی از افراد شرکت کننده در این نظرسنجی میگویند که این رژیم غذایی بسیار گران است.
از سوی دیگر در دسترس بودن غذاهای سالم نیز مانع بزرگی برای ۴۹ درصد از پاسخ دهندگان است. در نتیجه، نزدیک به یک سوم از پاسخ دهندگان می گویند که تنوع گزینههای غذایی سالم در بهترین حالت متوسط است. اکثر افراد نیز موافق هستند که احساسات آنها بر تصمیم گیری در مورد غذاهایی که برای خوردن انتخاب می کنند تأثیر دارد.
لوک اسبنسون، مدیر توسعه آشپزی در این رابطه میگوید:در حالی که اکثر مردم احساس میکنند باید طعم را فدای غذای سالم کنند، ولی وقتی از مواد باکیفیت در آشپزی خود استفاده میکنید، واقعاً نیازی به این عمل نیست. راههای مختلفی برای تهیه و پختن دستور العملهای مغذی و متعادل وجود دارد که فوقالعاده خوشمزه هستند.
چند ماده مغذی برای مقابله با اضطراب