تصادفات رانندگی در گیلان ۴ کشته و ۳ زخمی برجای گذاشت.
به گزارش پایگاه خبری کلانشهر و به نقل از خبرگزاری صداوسیما، رئیس پلیس راهور گیلان امروز گفت: برخورد خودروی سواری دنا با زنی ۶۰ ساله که در حال عبور از عرض بلوار معلم رشت بود به مرگ این عابر پیاده منجر شد.
سرهنگ محمدی با بیان اینکه راننده ۱۸ ساله این خودرو گواهینامه ندارد افزود : این راننده به علت بی توجهی به جلو و خودرویی که برای عبور این عابر پیاده متوقف شده بود از کنار این خودرو عبور و با این زن ۶۰ ساله برخورد کرد.
وی همچنین از مرگ نوجوانی ۱۴ ساله تالشی بر اثر سقوط از وانت نیسان خبر داد و گفت : شهروندان از سوار شدن در قسمت بار وانت به علت نداشتن ایمنی خودداری کنند.
رئیس پلیس راه گیلان نیز گفت : در برخورد موتور سیکلت با کامیون در جاده سنگر – کوچصفهان یک نفر کشته و یک نفر مجروح شدند.
سرهنگ حسین محمدپور افزود : در این حادثه ترک نشین موتور سیکلت که مردی ۷۲ ساله بود در دم جان باخت و راکب ۷۰ ساله موتور سیکلت مجروح و به بیمارستان منتقل شد.
وی گفت: علت این تصادف بیاحتیاطی راکب موتورسیکلت به علت رعایت نکردن حق تقدم هنگام ورود از فرعی به اصلی است.
رئیس پلیس راه گیلان افزود: برخورد وانت نیسان با سواری ریو در جاده فومن – ماسوله یک کشته و ۲ زخمی برجا گذاشت.
سرهنگ حسین محمدپور گفت: در این حادثه سرنشین ریو که زنی ۳۹ ساله بود در دم جان باخت و راننده ۳۴ ساله وانت و دیگر سرنشین ۲۷ ساله خودروی سواری مجروح و به بیمارستان منتقل شدند.
وی افزود: علت این تصادف تجاوز به چپ راننده وانت نیسان بود.
داماد، مزاحم مادرزنش را با گلوله از پای درآورد و به قصاص محکوم شد
دستگیری ۲۲ سارق و مالخر وسایل نقلیه در رشت
دستگيری کلاهبردار رسيد جعلی همراه بانک در رشت
فیلم/پلیس با دستور شورای امنیت به تجمع مدافعان قانون حجاب پایان داد/ ادعای خانمی که می گوید مورد ضرب و شتم قرار گرفته، کاملا ساختگی است؛ او خودزنی کرد