دستگاهی ساخته شده ی جدید امکان تشخیص اضافه شدن هرگونه مادۀ اضافی و تقلبی در شیرهای خوراکی را دارد و مانع سودجویی متقلبان میشود.
شیرهای تجاری معمولاً از ترکیب آب، چربی، پروتئین، لاکتوز، ویتامینها و مواد معدنی تشکیل میشوند اما گاهی متقلبان موادی مانند صابون، اوره، پراکسیدهیدروژن، نمک، سدیم، کربنات و نشاسته را به آن اضافه کنند تا سود بیشتری کسب نمایند.
اضافه کردن این مواد احتمال ایجاد مشکلات بهداشتی برای انسان را به شدت افزایش میدهد.
دستگاه میکروسیال جدید هندیها با یک روکش در بالا و پایین خود دارد، مایعات مورد آزمایش مانند شیر نیز در قسمت میانی دستگاه با سرعت ثابت حرکت میکنند تا آزمایشهای لازم روی آنها انجام شود.
این دستگاه صرفاً برابر مواد نقلبی مخلوط شده در شیرها توسط افراد سودجو از خود واکنش نشان میدهد و امکان تشخیص تمام مواد تقلبی موجود در نمونههای شیر آزمایشی را دارد.
نظر شما:
کشف انبار مواد غذایی قاچاق در لاهیجان
مواد مغذی موجود در غذا را چطور حفظ کنیم؟
پوکی استخوان در نیمی از جمعیت کشور / وضعیت دستگاههای سنجش تراکم استخوان
اگر غذای شور دوست دارید، پوکی استخوان در کمین شماست