فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با اشاره به شهادت سرگرد علیرضا شهرکی رئیس آگاهی شهرستان سراوان در یک اقدام کور گفت: همسر این شهید والامقام که مورد اصابت گلوله قرار گرفته به بیمارستان منتقل شده وضعیت عمومی وی وخیم است.

کلانشهر-سردار دوستعلی جلیلیان در گفتوگو با ایرنا در باره جزئیات شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان اظهارداشت: در ساعت هفت و ۱۰ دقیقه صبح امروز سرگرد شهید شهرکی در حالیکه با خانوادهاش در یکی از خیابانهای شهرستان در حال تردد بودند، توسط معاندان به صورت ناجوانمردانه ترور شد.
وی به حضور تیمهای پلیسهای تخصصی در محل حادثه به منظور شروع تحقیقات تخصصی و شناسایی و دستگیری عوامل معاند خبر داد.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان این ضایعه را به مقام معظم رهبری، مردم، کارکنان انتظامی، خانواده معظم شهید عزیز تسلیت گفت.
نظر شما:
پایان ۳۸ سال انباشت زباله در سراوان؛ فقط نیم هکتار تا پایان عملیات بهسازی سراوان
علی رغم بارشهای بیسابقه در افغانستان؛طالبان فقط نصف حقابه ایران را داده است