محمدباقر قالیباف برای چهارمین سال متوالی به عنوان رئیس مجلس شورای اسلامی انتخاب شد.

کلانشهر: در جلسه علنی امروز (سهشنبه) مجلس، انتخابات هیات رئیسه برای سال چهارم برگزار شد و محمدباقر قالیباف با ۲۱۰ رای مجددا به عنوان رئیس مجلس در سال پایانی فعالیت مجلس یازدهم انتخاب شد.
الیاس نادران ۴۷ رای و فریدون عباسی ۷ رای کسب کردند.
محمدباقر قالیباف بعد از اعلام نتیجه آرای انتخاب رئیس مجلس گفت: از همه دوستانی که مجددا به بنده اعتماد کردند، تشکر می کنم؛ امیدوارم خداوند توفیق خدمت به مردم و شما را به من بدهد.
همچنین در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی اجلاسیه چهار انتخابات هیات رییسه مجلس شورای اسلامی برگزار شد و عبدالرضا مصری به عنوان نواب رییس اول مجلس انتخاب شد.
در اجلاسیه اول هیات رییسه مجلس، امیر حسین قاضی زاده هاشمی با ۲۰۸ رای و علی نیکزاد با ۱۹۶ رای به عنوان نواب انتخاب شدند و در اجلاسیه دوم هیات رییسه آقایان علی نیکزاد با ۲۰۶ رای و عبدالرضا مصری با ۲۰۵ رای به عنوان نواب تعیین شدند و در اجلاسیه سوم هم بدون تغییر ترکیبی نواب، آقایان علی نیکزاد و عبدالرضا مصری با ۱۶۸ رای به عنوان نواب مجلس انتخاب شدند.
قالیباف قانون برگزاری جلسات علنی در شرایط اضطرار را ابلاغ کرد
دیدار قالیباف رئیس مجلس ایران با نخست وزیر عراق