فریدون طاعتی مدیر انتشارات و کتابفروشی طاعتی در رشت درگذشت.

از سال 1342شمسی فریدون طاعتی، پسر دوم طاعتی، در کنار او به رتق و فتق امور کتابفروشی پرداخت، و تا پایان کار پدر همراه او بود.
فریدون از سال 1369ش، با اخذ امتیاز نشر با نام انتشارات طاعتی به نشر کتاب ادامه داد و تا امروز اداره و مدیریت کتابفروشی و انتشارات طاعتی را در کنار فرزندانش بر عهده دارد.
سایت فروشگاه اینترنتی انتشارات طاعتی همزمان با رشد فضای تجارت اینترنتی (اوایل دههی ۸۰) شکل گرفت و به پشتوانهی کتابفروشی این انتشارات در خیابان علمالهدی رشت، کتابهایی از ناشران گوناگون را در بیش از ۳۰ حوزهی مختلف و نزدیک به ۳۰هزار عنوان کتاب در خود جای داده است.
کتابفروشی طاعتی یکی از نوستالژیک ترین مکانهای فرهنگی برای مردم رشت در خیابان علم الهدی و نزدیک خیابانهای تاریخی شهرداری است.
صفحه اینستاگرامی کتابفروشی و انتشارات طاعتی رشت نوشت که روز و ساعت مراسم تشییع و تدفین ساعات آینده اعلام می شود.
نظر شما:
عسکر اسلامدوست، نماینده اسبق تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس درگذشت
درگذشت ناگهانی «صدرا احسان بخش»عضو فعال انجمن نجوم گیلان در سن ۲۴ سالگی
درگذشت ناگهانی محمدرضا علیزاده، معاون سازمان فرهنگی شهرداری رشت
خبر درگذشت دیر رسید؛ یادی از دکتر پانتهآ گیاهچی، بانوی تاثیرگذار گیلان و پیشگام زمینشناسی دریایی ایران