زلزله ۳۱ خرداد سال ۶۹ رودبار، ده ها هزار نفر را به کام مرگ کشاند و بازماندگان این زلزله هنوز از یادآوری آن کامشان تلخ است.

کلانشهر: بر اساس اعلام پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله، ۳۰ دقیقه بامداد ۳۱ خرداد سال ۶۹ زلزله‌ای به بزرگی ۷ و ۳ دهم در مقیاس ریشتر، در عمق ۱۹ کیلومتری از سطح زمین در ناحیه رودبار-منجیل در منطقه البرز به وقوع پیوست. 

این زلزله شهر‌های منجیل، رودبار، لوشان و ۷۰۰ روستا را کاملاً ویران کرد و به ۳۰۰ روستای دیگر نیز آسیب رساند.

این رخداد موجب کشته و زخمی شدن ده‌ها هزار نفر شد و حدود ۵۰۰ هزار نفر را در گیلان و استان های همجوار بی‌خانمان کرد. 

ارتعاشات حاصل از امواج این زمین لرزه در استان‌های گیلان، قزوین و زنجان و همچنین بخش‌هایی از استان‌های آذربایجان شرقی، تهران، اردبیل، مرکزی، مازندران، سمنان، همدان و کردستان به مدت حدود ۶۰ ثانیه احساس شد؛ و حال پس از ۳۳ سال از وقوع این زلزله خانمان برانداز، بازماندگان این زلزله علاوه بر تلخکامی، از لزوم ساخت و ساز ایمن می‌گویند.



اشتراک گذاری:

نظر شما:

security code