عمارت ابریشمی رشت یکی از معدود بناهای تاریخی به جای مانده از قاجار در استان گیلان سال ۱۳۷۹ با شمارهی ۳۳۶۵ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید. با این وجود علاقه مندان به آثار تاریخی بیم آن دارند که این اثر کم نظیر معماری در گیلان به دلیل بی توجهی های مختلف با خطر تخریب مواجه شود.
.jpg)
این بنا سال 1377 از سوی دانشکده معماری گیلان از مالکش خریداری شد و در حال حاضر بنیاد نخبگان گیلان از طرف دانشگاه از خانه ابریشمی استفاده می کند.
طی سالهای گذشته درباره مرمت و بازدید عموم از این عمارت باشکوه و تاریخی بحث های مختلفی بین دانشگاه گیلان و میراث فرهنگی استان وجود داشته است. موضوعی که باعث شده امکان بازدید برای عموم علاقه مندان به آثار تاریخی ممکن نباشد مگر در مواردی خاص که امکان تماشای ساختمان از حیاط و یا طبقه اول ممکن می شود.
نظر شما:
گزارش تصویری؛ هندوانه های «چاف» رسیده اند؛ برداشت محصول از مزارع ساحلی لنگرود