در جلسه پدافند زیستی با محوریت مبارزه با آفت مگس زیتون در رودبار عنوان شد

هشدار نسبت به عدم رغبت برخی باغداران به انجام مبارزه با آفت مگس زیتون 


۱۴۰۲/۰۴/۱۷ - ۱۸:۲۱ | کد خبر: ۳۴۹۵۹ چاپ

در جلسه پدافند زیستی با محوریت مبارزه با آفت مگس زیتون در رودبار ضمن تاکید بر کانون یابی و سم پاشی علیه آفت مگس زیتون در باغات زیتون شهرستان رودبار توسط توسط جهادکشاورزی از باغداران زیتون رودبار خواسته شد در این خصوص نهایت همکاری را داشته باشند تا زیتون که برند شهرستان رودبار است آسیب کمتری ببیند

هشدار نسبت به عدم رغبت برخی باغداران به انجام مبارزه با آفت مگس زیتون 
کلانشهر: به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان رودبار؛ طهمورث عموپور فرماندار شهرستان رودبار در جلسه پدافند زیستی با محوریت مبارزه با آفت مگس زیتون گفت: زیتون محصول برند شهرستان رودبار در کشور است از این رو مسئولان مربوطه برای برگزاری جشنواره شکرانه برداشت محصول زیتون در سال جاری اقدامات لازم را انجام دهند.

وی ضمن تشکر از بسیجیان شهرستان که بدون هیچگونه چشم داشتی در زمینه مبارزه با آفت ملخ مراکشی همراهی و تلاش مضاعفی داشتند، از آنان خواست در خصوص مبارزه علیه آفت مگس زیتون نیز با باغداران و جهاد کشاورزی همکاری نمایند.

عموپور تاکید کرد؛ کانون یابی و سم پاشی علیه آفت مگس زیتون در باغات زیتون شهرستان توسط پرسنل جهادکشاورزی درحال اجرایی شدن است، وی در این خصوص از باغداران زیتون شهرستان رودبار خواست در این خصوص نهایت همکاری را با جهاد کشاورزی شهرستان داشته باشند.

فرماندار رودبار تصریح کرد؛ مدیران ادارات از پتانسیل های رسانه و خبرنگاران  شهرستان جهت نشر اخبار جهت انعکاس عملکرد خود در شهرستان استفاده داشته باشند.

مقام عالی دولت مردمی و انقلابی سیزدهم در شهرستان رودبار خاطرنشان کرد؛ از کشاورزانی که در سطح شهرستان درخت زیتون احیا می کنند، حمایت خواهد شد و برای افزایش و رونق تولید تصمیماتی اتخاذ خواهیم کرد.

جمعیتِ آفت زیتون زیاد و محصول زیتون کم است


 
همچنین مدیر حفظ‌ نباتات استان گیلان به عدم رغبت برخی باغداران به انجام مبارزه با توجه به کم بودن محصول امسال اشاره کرد و گفت: در صورت عدم مبارزه جدی در این نسل آفت، در نسل بعد و در آستانه‌ی برداشت میوه‌ی زیتون با جمعیت و خسارت بالای آفت مواجه خواهیم شد.
 
به گزارش سازمان حفظ نباتات کشور، مدیر حفظ‌ نباتات استان گیلان در جلسه پدافند زیستی با محوریت مبارزه با آفت مگس زیتون، با تشریح بالا بودن جمعیت آفت از طرفی، و کم بودن محصول زیتون امسال به دلیل سال‌آوری، و نیز شرایط مناسب آب و هوایی برای رشد آفت، بر لزوم کانون‌کوبی آفت و انجام مبارزه در باغات آلوده تاکید کرد.

رضا غیاثی با اشاره به تامین انواع عوامل شیمیایی و غیرشیمیایی همانند کارت زرد چسبنده، طعمه‌های غذایی و سموم شیمیایی، و نیز ادوات سمپاشی، خواستار مشارکت بیشتر باغداران، شوراهای اسلامی و دهیاران، و باغداران بزرگ برای انجام مبارزه اصولی زیر نظر کارشناسان شبکه مراقبت گیاه‌پزشکی شد. 

در این جلسه مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار نیز با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده تاکنون، بر لزوم همکاری در زمینه انتقال کندوهای زنبور عسل در زمان سمپاشی، و نیز ایجاد حس مشارکت در همه‌ی باغداران تاکید نموده، و خواستار مجوز ورود به باغ‌های رهاشده جهت انجام مبارزه شد.

نظر شما:

security code