علی دلداری قاضی پایه یک دستگاه قضایی که ریاست شعبه ۲ دادگاه کیفری استان تهران را برعهده دارد در یادداشتی که در صفحه اینستاگرام خودش منتشر کرده به بررسی موضوع مجازاتهای تکمیلی پرداخته است.
در چند روز اخیر انتشار بعضی احکام در رسانه ها واقعا مایه تعجب و بهت شد و به نظر می رسد در دادگاههای عالی قطعا نقض می شوند.
مجازات تکمیلی نباید شدیدتر از مجازات اصلی باشد. مجازات تکمیلی نباید وهن آور باشد .
حکم به شستن مرده با هیچ عقل و منطقی در راستای اصلاح فرد نیست. غسل مردگان یک امر شرعی است و تابع آدابی می باشد که باید فقط از سوی افرادی خاص انجام شود.
طبیعی است خیلی از افراد از جسد می ترسند حتی در بین همکاران خودمان گاها دیده ایم کسانی که به دلایل شخصی هیچ وقت در مسیر رسیدگی به پرونده های جنایی قرار نمی گیرند و از مواجه شدن با اجساد دوری می کنند.
حال حساب افراد عادی جامعه که کاملا مشخص است و از دیدن مردگان وحشت دارند. تصور اینکه چنین اشخاصی آن هم بانوان ،حکم شود باید مرده شویی کنند.!!
آیا این امر یک مجازات تکمیلی است یا یک مجازات موهن؟!؟ با چنین حکمی آیا شخصی گرایش بیشتر به دین پیدا می کند؟!؟ یا نه از دین گریزان می شود؟
به کجا می رویم ما.
سخن من با صاحبان چنین استدلال و اندیشه هاست.در استنباط های سخیف از قانون نباید از هم سبقت گرفت.
احترام جایگاهی که در آن قرار گرفته اید را داشته باشید .
جو گیر شدن در شان قاضی نیست .
جزئیات ضوابط پوشش دختران و پسران دانشجو
پلمب بیش از ۱۰۰۰ واحد صنفی طی ۵ماه گذشته در گیلان:علت؛ عدم رعایت شئون اسلامی و قوانین
موافقت مجلس با اجرای آزمایشی لایحه حجاب به مدت ۳ سال
تشکیل جلسه قرارگاه زیست عفیفانه با هدف بررسی اقدامات دستگاه های فرهنگی
دختران و زنان کشف حجاب کننده «پررو» و «بی حیا» هستند/ پدر و برادرشان جلوی اینها که خودشان را در معرض هوس بازان می گذارند، بگیرند
پلیس:با اقدامات «هنجارشکنانه» در خیابانهای خُمام مردم را تحریک میکردند